Daca esti indragostit de Copou si vrei sa ai o locuinta aproape de Parc sau de Gradina Botanica, daca doresti sa te plimbi pe langa Teiul lui Eminescu si sa te bucuri de aer curat, agentia noastra iti recomanda aceasta oferta, fiind optiunea perfecta pentru investitie in vederea inchirierii sau pentru locuit.

Apartament recent renovat si amenajat complet, amplasat in zona Copou- Titu Maiorescu, langa Muzeul Universitatii si la doar 2 minute de Universitatea Cuza, apartamentul propus de Agentia Central Casa, este compus din 2 camere, nedecomandate, format din camera de zi, dormitor, baie, bucatarie separata si hol la intrare.
Este situat la parter, si are o suprafata de 31mp. Blocul este constructie caramida 1960, izolat pe exterior, se incadreaza in clasa energetica B si beneficiaza de scara curata cu interfon.
Apartamentul a fost renovat complet, fiind dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara, instalatie de apa separata si se poate vinde contracost si mobilat si utilat. .
Pret 62500euro.

Imagini reale din apartament, gasiti pe http://centralcasa.ro/oferte/11443/apartament-de-vanzare-cu-2-camere-copou

Te intereseaza? Contacteaza agent 0724033538 Laura DUMITRU