Agentia Imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere o vila superba, spatioasa si bine compartimentata, cu regim de inaltime parter si etaj, in zona Bucium, langa Plopii fara Sot. Locuinta are suprafata utila totala de 200mp utili, este construita impecabil, cu finisaje de calitate.
Interiorul este amenajat de bun gust, detine centrala termica proprie, instalatie de aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet.
Parterul este compus din: bucatarie spatioasa, terasa semiacoperita, camera separata pentru servit masa, dormitor matrimonial, baie si hol spatios.
Etajul este compus din camera de zi cu acces la terasa inchisa cu o vedere superba asupra zonei, 2 dormitoare matrimoniale, hol care face accesul si catre pod si baie spatioasa cu geam.
Proprietatea detine un teren in proprietate de 620mp, unde in fata se pot parca 3 masini iar in spate beneficiaza de un spatiu cu verdeata, balansoar, foisor si loc de gratar, ferit de ochii curiosilor, intr-o zona linistita si verde.
Inchiriati aceasta proprietate nemobilata la pretul de 1000 euro lunar. Se cere plata chiriei in avans pentru o luna la semnarea contractului de inchiriere, contravaloarea a doua luni de chirie cu titlu de garantie, care se recupereaza la finalul contractului si comisionul agentiei.
Oferta este ideala pentru mai multe activitati cum ar fi gradinita, activitati de afterschool, scoala privata, cabinete medicale/laborator, IT, sediu firma/birouri, etc sau ca locuinta de familie.
In acest moment, vila este in curs de renovare, interiorul se preda nemobilat, avand doar bucataria mobilata si utilata complet.
Va intereseaza oferta? Pentru a programa o vizionare sunati la telefon 0724033538 pe colega noastra, Laura Dumitru care se ocupa de aceasta oferta.