Ştiri imobiliare

328 ştiri
Pagina:
 • Apartament la cheie in imobil nou 2014

  06 mai 2014
  Apartament la cheie in imobil nou 2014   Agentia Central Casa din Iasi va face o recomandare avand la baza cele mai bune argumente dupa care trebuie sa faceti alegerea unui apartament: pret, locatie, amenajari si anul de constructie. Imobil 2014, amplasat in inima cartierului, aceasta cladire construita pe cadre este dispusa astfel: demisol locuibil, parter, 6 etaje si mansarda si este pus in evidenta de arhitectura moderna si constructia solida. Blocul are in total 45 de apartamente, cate 5 pe fiecare nivel si dispune de parcare privata. Locatia are urmatoarele avantaje: este amplasat intre doua strazi principale ale cartierului,… Citeşte mai mult »
 • Vreau un apartament!

  30 aprilie 2014
  VREAU UN APARTAMENT!!!   Ajunsi in ipostaza de a dori sa achizitionam un nou apartament, devenim clienti potentiali, care trebuie sa fie informati. In aceasta etapa ne familiarizam cu piata imobiliara, cu termenii specifici, cu preturile pe cartiere si pe tipuri de apartamente. Odata strabatuta aceasta etapa, deveniti o persoana informata, care stie ce locuinta isi doreste si de cati bani dispune. A doua etapa poate fi parcursa in doua moduri: pe cont propriu sau cu ajutorul unei agentii imobiliare. Astfel, echipa Agentiei Central Casa, va pune in vedere, faptul ca studierea pietei poate fi foarte anevoioasa si poate dura… Citeşte mai mult »
 • Largirea spatiului functional al unui apartament

  18 aprilie 2014
  Agentia Central Casa va pune in discutie un subiect pe cat de interesant, pe atat de controversat si anume ce trebuie sa intelegem prin desfiintarea peretilor de rezistenta? Este bine de stiut faptul ca demolarea unui asemenea perete afecteaza grav structura unui bloc, iar asociatiile de proprietari au un rol important aici, asta deoarece modificarile nu pot fi facute fara acordul lor, din moment ce un bloc este proprietate comuna. O serie de proprietari de apartamente isi doresc sa modifice structura locuintei, sa darame pereti (sau sa ridice unii) din simplul motiv ca locuinta asa cum a fost proiectata intial… Citeşte mai mult »
 • Cum amenajam un apartament?

  16 aprilie 2014
  Cum amenajam un apartament?   Dupa achizitionarea unei locuinte, pentru a o putea utiliza, va trebui sa va ocupati de amenajarea acesteia. Amenajarea interioara presupune atat mobilarea functionala a spatiilor, cat si decorarea din punct de vedere estetic a interioarelor. O amenajare interioara, este constituita din mai multi factori determinanti, specifici acestui tip de investitie, si anume: functiunea specifica amenajarii, spatiul si nu in ultimul rand stilul de amenajare. Astfel spatiile trebuie organizate in functie de destinatia dorita, tipurile de mobilier, decoratii, iluminare, depinzand de functionalul dorit. Mai mult, cand vorbim despre spatiu in detaliu, ne referim la zonele in… Citeşte mai mult »
 • OPORTUNITATI IMOBILIARE IN IASI, PE ZONA CENTRALA

  16 aprilie 2014
  OPORTUNITATI IMOBILIARE IN IASI, PE ZONA CENTRALA   Agentia imobiliara CENTRALA CASA din Iasi, doreste sa va aduca in atentie in perioada sarbatorilor pascale cateva dintre cele mai interesante oportunitati imobiliare pe zona centrala. Indiferent de modalitatea de plata – daca banii sunt cash sau daca aveti nevoie de un credit bancar pentru achizitie, indiferent de motivul pentru care faceti investitia: -schimbati zona si doriti o zona centrala pentru avantajele care le ofera; -nu sunteti din Iasi si doriti o locuinta pentru copiii care invata la scoli, licee sau facultatile din Iasi; -aveti un cont bancar si nu va mai… Citeşte mai mult »
 • UN BLOC NOU, O ACHIZITIE BUNA?

  14 aprilie 2014
      UN BLOC NOU, O ACHIZITIE BUNA?   Un bloc nou inseamna o achizitie buna atunci cand constructorul a tinut cont de detalii. In general, un intreg este alcatuit din mici amanunte, iar atunci cand nu tii cont de acestea pierzi intregul. Un constructor serios va folosi la ridicarea unui bloc un beton de concentratie maxima, adica un B-350 sau un B-400, conform ultimelor standarde in constructii, si nu un B-250, acest beton se foloseste in general la constructii mai mici, peretii interiori si exteriorul ar trebui sa fie din caramida si nu din BCA (material care atrage in… Citeşte mai mult »
 • Investitia in imobiliare in Iasi

  02 aprilie 2014
  Intrebarea care apare in mintea tuturor atunci cand intra in contact cu o agentie imobiliara, este inevitabil...ce inseamna de fapt o investitie buna in imobiliare. Astfel, spre exemplu, pe piata americana in momentul in care investesti intr-un apartament conteaza 3 lucruri: zona, zona si iar zona. Un bun imobiliar valoreaza si isi pastreaza valoarea in momentul in care a fost achizitionat la cel mai bun pret de pe piata, in zona centrala si se poate inchiria. Urmatorul criteriu tine de usurinta cu care acest bun se poate revinde. Zonele de interes in Iasi sunt zonele cu circulatie universitara, respectiv: Centru-Bd… Citeşte mai mult »
 • Cumparatorii de pe piata imobiliara ieseana

  04 martie 2014
  Piata cumparatorilor de imobile din Iasi, este impartita pe mai multe categorii de clienti. Baza acestor clienti reprezinta cei aproximativ 80000 de ieseni plecati in afara granitelor Romaniei. Din totalul acestor clienti, circa 20%-30% reusesc sa-si indeplineasca obiectivul pentru care au plecat si anume cumpararea unei locuinte personale sau a mai multor apartamente in ideea unei investitii. O alta categorie importanta o reprezinta cei care vin la studii in Iasi. Un procent aproximativ de 15-20% dintre acestia, beneficiaza de suportul si ajutorul financiar al familiei pentru achizitionarea unei locuinte provizorii. Aceasta investitie financiara se dovedeste a fi o afacere foarte… Citeşte mai mult »
328 ştiri
Pagina: