Ştiri imobiliare

284 ştiri
Pagina:
 • Apartament de LUX, 4 camere, Centru Civic- A. Panu

  20 septembrie 2021
  Amenajari de LUX! Situat in zona Centru Civic- Bulevardul Anastasie Panu, langa Palas Mall, agentia imobiliara Central Casa din Iasi va pune la dispozitie un apartament cu 4 camere. Imobilul este situat la cateva minute de Palas Mall, Bd. Independentei, Bd. Stefan cel Mare etc. -apartamentul este compus din 4 camere, decomandat, cu o compartimentare moderna: living, bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane si hol. - este situat la etajul 3 din 6 nivele si are o suprafata de 100mp; -interiorul este amenajat exceptional, beneficiaza de toate imbunatatirile, dotat cu: centrala termica, gresie, faianta, parchet, termopan etc.… Citeşte mai mult »
 • Ideal locuit sau investitie! Copou Gaudeamus, apartament liber, 2 camere, mobilat si utilat complet, 70500euro

  17 septembrie 2021
      Vrei sa locuiesti sau sa investesti, in cea mai frumoasa si cautata zona a orasului? Iata propunerea mea COPOU, langa Gaudeamus si Super Copou, agentia imobiliara Central Casa, va recomanda spre cumparare, un apartament LIBER cu mutare imediata, situat intr-o zona frumoasa si verde, aproape de Parcul Copou, Camera de Comert, Facultatea Cuza, cu acces facil catre zona centrala. Compus din 2 camere, semidecomandate, compartimentat astfel: camera de zi, dormitor matrimonial, baie cu geam, bucatarie separata si hol spatios la intrare, este situat la etajul 6 din 8, avand o suprafata de 48mp; Se vinde mobilat si utilat… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere! Ultracentral, 380euro/luna, 2 camere, totul nou, impecabil, Bd Stefan cel Mare si Sfant

  13 septembrie 2021
    Prima inchiriere!!! 380euro/luna. Apartament amplasat intr-o zona ultracentrala, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cu o vedere superba catre Palatul Culturii. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere un apartament liber, recent renovat si amenajat complet la cheie, situat pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde ale Iasului. Este oferta ideala pentru locuinta unei familii, a unui cuplu sau pentru o singura persoana, care doreste sa beneficieze de avantajele zonei. Apartamentul este compus din 2 camere, semidecomandate: camera de zi, dormitor, bucatarie separata, baie cu geam si cada si hol. Este situat la etajul 6 din… Citeşte mai mult »
 • Duplex zona Copou- Aleea Sadoveanu, predare la cheie

  06 septembrie 2021
  OCAZIE! DUPLEX amplasat in zona Copou- Aleea Sadoveanu, la intrarea in Breazu. Situat intr-o zona linistita, duplexul prezentat de catre agentia imobiliara Central Casa din Iasi, este oferta ideala pentru cei care apreciaza zona, care isi doresc liniste, dar acces imediat catre punctele de interes din oras. Constructia este finalizata in anul 2018 si beneficiaza de toate imbunatatirile, cu amenajari de calitate. Este alcatuit din parter si etaj, are o suprafata de 109mp utili plus 3 balcoane. Duplexul beneficiaza si de un teren de 200mp. Interiorul este amenajatcomplet si dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara termopan etc.… Citeşte mai mult »
 • 51500euro, apartament 2 camere open space, mobilat, utilat, predare la cheie, Centru-Bucsinescu

  03 septembrie 2021
    Central, langa intersectia Bucsinescu, apartament open space, mobilat si utilat complet, 51500euro! Agentia Central Casa va propune spre cumparare un apartament cu 2 camere, compus din camera cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si terasa cu o panorama spectaculoasa asupra zonei, amplasamentul acestuia ofera acces facil catre zona Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, Palas, C.Civic sau facultatile din aceasta zona. Este situat la etajul 4 din 4, intr-un imobil nou, constructie cadre si are o suprafata totala de 43mp. Apartamentul se preda mobilat si utilat complet si are mai multe avantaje: locatie buna, imobil nou, compartimentare si pret, fiind oferta ideala… Citeşte mai mult »
 • Apartament partial mobilat, 3 camere, model spatios, garaj si boxa, Copou-Gradina Botanica

  01 septembrie 2021
    Cauti un apartament cu locatie buna, spatios si nemobilat? Iata oferta mea COPOU- zona verde, linistita, ferita de agitatia si poluarea bulevardelor. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre inchiriere, un apartament cu BOXA si GARAJ, cu mutare iemdiata, amplasat intr-o zona frumoasa, langa Gradina Botanica si Parcul Copou. Compus din 3 camere, decomandate, model foarte spatios, cu orientare dubla si compartimentare clasica, apartamentul prezentat are o suprafata de 80mp, este situat la etajul 2 si este compus din 3 camere separate spatioase, hol mare la intrare, baie cu geam si 2 balcoane generoase; Interiorul este curat, bine… Citeşte mai mult »
 • Ultracentral, apartament liber, 2 camere, 60mp, Hala Centrala, Aleea cu castani

  24 august 2021
    Locatie ultracentrala, Hala Centrala, Aleea cu castani. Agentia Central Casa va recomanda spre cumparare un apartament LIBER, situat intr-o zona frumoasa, linistita, ferita de traficul rutier si cautata de clienti atat pentru locuit cat si pentru investitie in vederea inchirierii. 90500euro, Apartament compus din 2 camere, model complet decomandat, este compartimentat in 2 camere, hol spatios, baie, balcon mare, bucatarie separata si debara, fara modificari interioare. Are o suprafata totala de 60mp si este situat la etajul 2; Interiorul este curat, uscat, bine intretinut, dispune de aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica proprie. Orientarea apartamentului este spre soare, dispune… Citeşte mai mult »
 • Bloc nou, Copou- Dr. Vicol, apartamente 1-2-3 camere

  23 august 2021
    Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda o oferta exceptionala! Va punem la dispozitie o gama de apartamente superbe, cu amenajari de prima clasa, amplasate intr-o zona deosebita. Apartamentele sunt situate in zona Copou- Dr. Vicol, unde sunteti aproape de locurile de interes din oras, in schimb va puteti bucura de aer curat, o zona linistita si verde. Blocul este nou, finalizat in 2021, apartamentele se predau la cheie, cu toate amenajarile: centrala termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet etc. Apartamentele sunt compuse din 1-2 sau 3 camere, cu compartimentari diferite, ideale pentru toate gusturile. Acestea au… Citeşte mai mult »
 • 65500euro, apartament liber, 2 camere, Copou Codrescu, langa Gaudeamus

  09 august 2021
    COPOU-Codrescu, langa Caminul Studentesc Gaudeamus. Apartament LIBER, situat intr-o zona frumoasa si verde cu acces facil catre zona centrala, foarte luminos si orientat catre sud, aproape de Parcul Copou, Camera de Comert, Facultatea Cuza. Este compus din 2 camere, semidecomandate, compartimentat astfel: camera de zi cu acces la balcon, dormitor, baie, bucatarie separata si 2 holuri. Situat la etajul 2 din 4, are o suprafata de 52mp si se poate preda si mobilat; Interiorul necesita modernizari si dispune de centrala termica proprie; Blocul este constructie 1962, scara este curata cu interfon si se incadreaza in clasa energetica C; Apartamentul… Citeşte mai mult »
 • Zona ultracentrala, Sf. Lazar- Palas Mall, apartament 2 camere

  27 iulie 2021
    Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare un apartament amplasat intr-o zona foarte dorita si cautata- Sfantul Lazar, in imediata apropiere de Palas Mall, Centru Civic sau Bd. Stefan cel Mare. Este compus din 2 camere, cu o compartimentare ideala: living, dormitor, baie cu cada, bucatarie separata, balcon inchis si hol la intrare. Este situat la etajul 1 din 4 si are o suprafata de 54mp. Interiorul este amenajat, dotat cu: gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica proprie etc. Blocul este constructie 1985, scara curata si dotata cu interfon. Apartamentul se incadreaza in clasa energetica… Citeşte mai mult »
284 ştiri
Pagina: