Ştiri imobiliare

338 ştiri
Pagina:
 • 380euro, zona Tudor Vladimirescu Iulius Mall, 2 camere open space

  24 martie 2023
    Bloc nou cadre 2021, locatie frumoasa, linistita si ferita de poluarea strazilor principale. Agentia Central Casa va propune spre inchiriere un apartament amenajat la cheie, cu mutare imediata, fiind locatia ideala pentru un cuplu tanar sau o singura persoana. Situat aprope de Iulius Mall, aproape de Bdul Tudor Vladimirescu si intersectia Bucsinescu si la cateva minute de Palas, apartamentul este compus din 2 camere, model open space, are o suprafata de 46mp si este situat la etajul 6, intr-un bloc bine construit, dotat cu lift ultramodern si interfon. Interiorul este amenajat complet cu finisaje de calitate, gresie, faianta si… Citeşte mai mult »
 • 380euro, apartament cu terasa mare, Complex Concept Res Pacurari

  22 martie 2023
    Se ofera spre inchiriere apartament situat in Complex Concept Residence, amplasat la intrarea in Pacurari-Petru Poni, locatie cu acces facil catre Copou, Biblioteca Centrala, zona centrala a orasului sau Gara -Autogara. Apartamentul este situat intr-o zona aproape de zona centrala a orasului, intr-un bloc nou cadre+caramida si este compus din 2 camere, bucatarie separata, baie si terasa mare. Este situat la etajul 4 al unei cladiri cu 9 nivele, avand o suprafata totala de 50mp. Interiorul este amenajat, mobilat si utilat complet, dispune de centrala termica proprie. Blocul este constructie 2018 cu 2 lifturi de ultima generatie, scara moderna,… Citeşte mai mult »
 • Copou Newton Park, apartament liber cu loc parcare, 2 camere open space

  16 martie 2023
    Copou, Complex Newton Park. Agentia Central Casa, va recomanda spre cumparare un apartament cu 2 camere, model open space, situat la etajul 2, mobilat si utilat amplasat intr-un bloc nou, intabulat, construit in 2020. Apartamentul este compus dintr-o camera de zi cu bucataria deschisa, dormitor, baie, terasa mare si beneficiaza de loc de parcare proprietate, intabulat si inclus in pret, situat in curtea interioara a blocului. Are o suprafta utila de 45.2mp + o terasa de 10.7mp + loc parcare13mp teren. Dispune de incalzire in pardoseala, iluminat smart si aer conditionat. Apartamentul se vinde asa cum este prezentat in… Citeşte mai mult »
 • Zona centrala, apartament liber, 3 camere, Bdul Independentei-Tg Cucu

  15 martie 2023
    Apartament LIBER, situat central, la capatul Bdul Independentei - zona Tg. Cucu, in preajma noului Tribunal. Apartamentul este ideal pentru cei ce-si doresc zona centrala, aproape de Facultatea de Medicina si Farmacie, pretabil atat pentru locuit cat si pentru investitie in vederea inchirierii. Apartamentul benefeciaza de urmatoarele caracteristici: Apartament compus din 3 camere, model semidecomandat, compartimentat astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa, doua dormitoare matrimoniale, baie cu cada si geam exterior, 2 holuri, debara si 2 balcoane inchise, avand suprafata totala de 52 mp. Este situat la etajul 1, scara blocului fiind prevazuta cu lift si interfon. Interiorul… Citeşte mai mult »
 • Ultracentral, apartament liber, 2 camere, 68500euro, Hala Centrala

  27 februarie 2023
    Amplasat in zona ultracentrala, C. Negri, intre Mall Moldova si Hala Centrala, si la doar 2 minute de Bd Independentii, aproape de Palas Mall, Iulius Mall, Piata Unirii, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, apartamentul recomandat spre vanzare, are acces facil catre facultati si toate zonele de interes din oras. Agentia Central Casa din Iasi va propune un apartament compus din 2 camere, model decomandat, cu bucatarie separata, hol, baie si balcon. Este situat la etajul 9 din 10, are o suprafata totala de 38mp, scara este bine intretinuta si este prevazuta cu lift si interfon; Interiorul este amenajat… Citeşte mai mult »
 • Copou Universitate, apartament 2 camere, mutare imediata, bloc cadre

  21 februarie 2023
  Ai copilul la facultate in Iasi si vrei sa-i cumperi un apartament aproape de Universitatea Cuza? Iata propunerea mea   87000euro negociabil. Agentia Central Casa, va recomanda un apartament frumos, luminos si bine compartimentat, situat in zona Copou-Universitate. Imobilul este amplasat langa bulevard, intr-o zona linistita si aerisita, separata de zgomotul si poluarea bulevardului principal, putandu-se ajunge cu usurinta atat la facultatile din zona Copoului, Bibioteca Centrala, Fundatie sau intrarea din Parcul Copou cat si in zona centrala si ultracentrala a orasului. Apartamentul este liber, cu predare imediata si este compus din 2 camere, decomandate, compartimentat astfel: camera de zi… Citeşte mai mult »
 • Bucium, Plopii fara Sot, 1000euro/luna, vila spatioasa, ideala pentru locuit, sau gradinita, cabinete, sediu firma, birouri, etc

  18 februarie 2023
  Agentia Imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere o vila superba, spatioasa si bine compartimentata, cu regim de inaltime parter si etaj, in zona Bucium, langa Plopii fara Sot. Locuinta are suprafata utila totala de 200mp utili, este construita impecabil, cu finisaje de calitate. Interiorul este amenajat de bun gust, detine centrala termica proprie, instalatie de aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet. Parterul este compus din: bucatarie spatioasa, terasa semiacoperita, camera separata pentru servit masa, dormitor matrimonial, baie si hol spatios. Etajul este compus din camera de zi cu acces la terasa inchisa… Citeşte mai mult »
 • Zona Palas, bloc nou constructie cadre, 2 camere open space

  13 februarie 2023
  Amplasat la mica distanta de zona centrala, vis a vis de ansamblul urbanistic Palas si la cateva minute de Moldova Mall, Hala Centrala, Tribunal, Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu, Iulius Mall sau Casa Patrata, apartamentul prezentat de agentia Central Casa din Iasi, se afla intr-un bloc nou constructie 2019 si este compus din: 2 camere, model open space, decomandat, cu bucatarie deschisa in camera de zi, baie mare cu cada si hol, avand o suprafata de 45 mp. Este situat la etajul 3, intr-un bloc izolat pe exterior, constructie cadre, scara prevazuta cu interfon si lift. Se incadreaza in clasa energetica… Citeşte mai mult »
 • Ultracentral, 260euro/luna, garsoniera, C.Civic Hala Centrala

  08 februarie 2023
    Zona Centru Civic, CEC - Hala Centrala. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre inchiriere, o garsoniera amplasata ultracentral, intr-o zona frumoasa, in inima orasului, langa Hala Centrala, Moldova Mall, Palas si Palatul Culturii, Bd Independentei, aproape de Manastirea Golia sau Centru Istoric al orasului, cu acces facil la mijloacele de transport si usor de ajuns in orice zona a orasului. Garsoniera este formata din hol, camera, bucatarie, balcon micut si baie cu cada, avand o suprafata utila de 28mp. Este situata la etajul 5, intr-un bloc constructie cadre, scara amenajata impecabil si dotata cu lift si interfon.… Citeşte mai mult »
 • 98000euro negociabil, Pacurari Pizza Smile, apartament la bulevard, 3 camere, amenajat complet si semimobilat

  07 februarie 2023
    Agentia Central Casa, va propune spre vanzare un apartament frumos, cu o compartimentare reusita, fiind situat intr-o zona care ofera acces facil catre intreg orasul, avand in imediata apropiere statii pentru mijloacele de transport in comun. Imobilul este amplasat in prima parte a zonei Pacurari Pizza Smile, la cateva minute de P.Poni, putandu-se ajunge cu usurinta in zonele Copou, Biblioteca Centrala, Centru-Pta Unirii, Bdul Independentei, Gara-Autogara. Compus din 3 camere, model decomandat complet, este compartimentat astfel: camera de zi, 2 dormitoare, baie cu cada si geam, bucatarie, hol spatios, balcon inchis, plus o boxa in folosinta. Este situat la… Citeşte mai mult »
338 ştiri
Pagina: