Ştiri imobiliare

362 ştiri
Pagina:
 • Teren intravilan cu casa bataraneasca, 8133mp, Harlau, toate utiliattile

  09 aprilie 2024
  Teren intravilan de vanzare in Harlau, in suprafata de 8133mp, amplasat la sosea asfaltata fiind inconjurat de constructii. Terenul are acces la urmatoarele utilitati – energie, gaz, apa, canalizare si este construibil imediat. Proprietatea este bine amplasata si panorama este foarte frumoasa. Toate actele sunt in regula, inclusiv schita si intabulare. Pretul este 15 euro/mp Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon: 0724033538 Citeşte mai mult »
 • Centru Bdul Stefan cel Mare, apartament liber, la cheie, 2 camere, mobilat si utilat

  22 martie 2024
    Zona ultracentrala! Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant- Restaurant Pizza Mamma Mia. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune un apartament liber, situat pe unul dintre cele mai frumoase si mai cunoscute bulevarde ale Iasului. Este ideal pentru locuinta unei familii tinere care doreste sa beneficieze de avantajele zonei, pentru locuinta provizorie pentru perioada studentiei sau ca investitie in vederea inchirierii. Apartamentul a fost modificat si recompartimentat in 2 camere, decomandate, fiind compus din 2 dormitoare, bucatarie separata, baie cu geam, 2 holuri spatioase. Este situat la etajul 6 din 7 si are o suprafata de 49mp. Interiorul… Citeşte mai mult »
 • Zona Tudor Vladimirescu, 2 camere open space si loc parcare

  18 martie 2024
  Apartament 2 camere open space + loc parcare subteran inclus. ZonaTudor Vladimirescu, langa Iulius Mall. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre inchiriere un apartament mobilat si amenajat modern, cu mutare imediata, avand o locatie deosebit de frumoasa, verde si linistita, in planul 2 al zonei, cu acces facil catre facultati si catre toate zonele din oras. Compus din 2 camere, model open space, este compartimentat in camera de zi cu bucatarie deschisa si acces catre balcon, dormitor spatios, baie cu cada, hol si are o suprafata totala de 45mp; Situat la etajul 6 amplasat in bloc nou constructie… Citeşte mai mult »
 • Centru vile Tg cucu, apartament amenajat 3 camere + boxa

  07 martie 2024
    Amplasat la vile in zona centrala-Tg Cucu, aproape de noul Tribunal, intr-o zona deosebit de frumoasa si verde, apartamentul propus spre vanzare de Agentia Central Casa din Iasi, este optiunea ideala pentru locuinta familiala si pentru cei care apreciaza suprafetele deschise si bine compartimentate. Amplasamentul imobilului ofera acces facil spre mijloacele de transport catre toate zonele de interes si anume: Copou, B-dul Independentii, Fundatie, Gara, Autogara etc. Apartamentul se vinde cu boxa in proprietate si ofera posibilitatea preluarii unui loc de parcare cu contract de inchiriere. Acesta este compus din 3 camere model decomandat cu: bucatarie separata, 2 bai… Citeşte mai mult »
 • 300euro, garsoniera zona Copou-Muzeul Univestitatii

  06 martie 2024
    COPOU, Titu Maiorescu, langa Muzeul Universitatii. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere, o garsoniera intr-un imobil constructie 1960, langa Parcul Copou si Universitate, o zona deosebit de cautata de cei care studiaza sau lucreaza aproape de aceasta locatie. Este compus din 1 camera separata, bucatarie, baie, hol, are o suprafata de 20mp si este amplasata la parter inalt; Interiorul este amenajat decent, mobilat si utilat, detine centrala termica proprie, tamplarie termopan, parchet, gresie, faianta; Imobilul este constructie 1960 din caramida, se incadreaza in clasa energetica C si este oferta ideala pentru cei care apreciaza locatiile… Citeşte mai mult »
 • Centru Gara, apartament la casa, liber, teren si GARAJ, predare la cheie

  18 februarie 2024
    Locatie centrala. Situat in zona Garii la doar 5 minute de Piata Unirii, in planul secund la zonei pe o alee linistita, agentia Central Casa va recomanda un apartament la CASA, liber, compus din 2 camere, model nedecomandat, baie mare cu geam, bucatarie, teren in folosinta si GARAJ; Imobilul este constructie caramida 1977, format din parter; Apartamentul este amplasat la parter inalt, are o suprafata utila de 50mp, teren in folosinta de 70mp si garaj individual; -interiorul este mobilat si utilat, amenajat complet cu gresie, faianta, parchet, tamplarie interioara si exteriora schimbata, centrala termica; -zona deosebit de frumoasa si… Citeşte mai mult »
 • 430EURO, apartament nou, 2 camere open space, Tatarasi Oancea

  15 februarie 2024
  Bloc nou, zona Oancea la bulevard, apartament propus spre inchiriere de catre agentia imobiliara Central Casa din Iasi, compus din 2 camere, model open space cu bucataria inclusa in living, baie si balcon inchis, avand suprafata totala de 48mp. Este amplasat la etajul 5 intr-un bloc nou constructie cadre 2022, cu 2 lifturi de ultima generatie si scara moderna cu interfon; Interiorul este complet amenajat, mobilat si utilat complet, centrala termica; Oferta este ideala pentru o singura persoana sau un cuplu tanar, persoane angajate si serioase care doresc un apartament pe termen lung, in conditii impecabile. Pret 430euro/luna. Se doreste… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere, 500euro/luna, apartament open space si loc parcare.

  08 februarie 2024
    Prima inchiriere! Apartament 2 camere cu loc de parcare proprietate. 500euro/luna, complex Royal Town capat Copou, Aleea M. Sadoveanu. Apartament nou, amplasat intr-un complex de blocuri noi, ideal pentru tineri salariati sau cupluri. Compus din 2 camere este compartimentat astfel: camera de zi cu bucatarie open space, dormitor separat, hol spatios la intrare, baie si un balcon superb, mare, ce ofera o panorama frumoasa asupra zonei. Este situat la etajul 7 si are o suprafata de 50mp; Interiorul este mobilat, utilat complet si amenajat, asa cum este prezentat in imagini. Totul este nou, impecabil si este la prima utilizare;… Citeşte mai mult »
 • 76500euro, apartament liber, 3 camere, 2 balcoane, Piata Alexandru

  05 februarie 2024
    Zona Alexandru-Piata Agroalimentara. Situat la 5 minute de zona Gara-Autogara si aproape de zona centrala, agentia Central Casa va propune un apartament LIBER, cu predare imediata. Este ideal pentru locuinta de familie sau ca investitie imobiliara pentru cei care au copii la scolile sau facultatile din Iasi. Compus din 3 camere, model decomandat, este compus din 2 dormitoare complet decomandate, camera de zi, bucatarie separata, hol mare la intrare, 2 balcoane si baie cu geam, avand suprafata totala de 64mp Este situat la etajul 3 din 4 si are dubla orientare; Interiorul necesita amenajari; Blocul este constructie pe cadre… Citeşte mai mult »
 • 500euro/luna, apartament spatios, 3 camere, 2 bai, Copou Universitate

  26 ianuarie 2024
    Copou Universitate. Amplasat in cea mai frumoasa zona a orasului, langa Casa Armatei, agentia Central Casa, va recomanda un apartament superb, luminos si spatios, beneficiind de o panorama deosebita, o compartimentare ideala si de o suprafata generoasa. Imobilul este amplasat langa bulevard, intr-o zona linistita si aerisita, separata de zgomotul si poluarea bulevardului principal, putandu-se ajunge cu usurinta atat la facultatile si scolile din zona Copoului cat si la Biblioteca Centrala, Fundatie, intrarea in Parcul Copou, zona centrala sau ultracentrala a orasului. Apartamentul este in curs de igienizare, cu predare imediata si este compus din 3 camere compartimentat astfel:… Citeşte mai mult »
362 ştiri
Pagina: