Ştiri imobiliare

275 ştiri
Pagina:
 • Zona ultracentrala, Sf. Lazar- Palas Mall, apartament 2 camere

  27 iulie 2021
    Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare un apartament amplasat intr-o zona foarte dorita si cautata- Sfantul Lazar, in imediata apropiere de Palas Mall, Centru Civic sau Bd. Stefan cel Mare. Este compus din 2 camere, cu o compartimentare ideala: living, dormitor, baie cu cada, bucatarie separata, balcon inchis si hol la intrare. Este situat la etajul 1 din 4 si are o suprafata de 54mp. Interiorul este amenajat, dotat cu: gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica proprie etc. Blocul este constructie 1985, scara curata si dotata cu interfon. Apartamentul se incadreaza in clasa energetica… Citeşte mai mult »
 • Central, Rapa Galbena, 2 camere transformat in 3, liber, amenajat complet

  15 iulie 2021
    Locatie exceptionala! Apartament liber, amenajat complet la cheie, ideal locuit/investitie. Amplasat in zona centrala, apartamentul propus spre vanzare de agentia imobiliara Central Casa din Iasi este optiunea ideala pentru cei care apreciaza amenajarile de calitate, cladirile vechi cu aer boem si compartimentarile aerisite. Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentat in 3 camere, model cu 2 dormitoare, living la intrare, bucatarie semideschisa, baie mare cu geam, debara si boxa la subsolul blocului, orientare tripla. Interiorul este amenajat la cheie si este dotat cu tamplarie termopan, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet. Este situat la etajul 1 intr-o cladire cu… Citeşte mai mult »
 • Ocazie,cel mai bun pret! Liber, amenajat, utilat, mobilat complet, 2 camere, Podul de Fier

  14 iulie 2021
  RECOMANDARE!!! Apartament liber, mobilat si utilat modern, totul impecabil! Agentia Central Casa din Iasi, va propune un apartament amplasat in apropierea zonei centrale, Podul de Fier, statia Padurii, o zona linistita si verde, ideala pentru locuit sau ca investitie in vederea inchirierii. Ofera noastra este compusa din 2 camere, complet decomandate, compartimentarea este clasica fara modificari interioare, si anume: 2 camere, bucatarie separata, holuri spatios la intare, baie cu dus si geam, avand o suprafata de 45mp; Este situat la parter intr-un bloc de 4 etaje, izolat termic, constructie 1980, scara curata cu interfon si se incadreaza in clasa nergetica… Citeşte mai mult »
 • Gara, 350euro/luna, 3 camere, model spatios, amenajat, centrala, mobilat si utilat

  09 iulie 2021
    350euro/luna. Apartament oferit spre inchiriere in zona Garii, in planul 2 al zonei, langa Gara Mare, McDonalds sau Autogara, aproape de zona centrala a orasului si cu acces direct catre toate punctele de interes ale orasului. Oferta se adreseaza familiilor, studentilor sau cuplurilor care apreciaza zona semicentrala a orasului si este compus din 3 camere, decomandat complet, are o suprafata 69mp, avand compartimentare standard: camera de zi, bucatarie separata, hol spatios la intrare, 2 dormitoare separate, 2 bai si 2 balcoane. Este amplasat la etajul 3, bloc cu 4 nivele, constructie 1980, izolat, scara curata cu interfon si se… Citeşte mai mult »
 • Zona Copou, apartament 3 camere!!

  28 iunie 2021
  Locatie exceptionala- zona Copou! Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare un apartament cu 3 camere, amplasat intr-o zona deosebita, foarte cautata, aproape de Parcul Copou, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Fundatie etc. Apartamentul este alcatuit din 3 camere, semidecomandat: camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie separata, hol si balcon inchis. Este amplasat la etajul 2 din 3 nivele si are o suprafata de 51mp. Blocul este constructie 1965, cu scara curata. Interiorul este curat, amenajat, dotat cu centrala termica proprie, tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet etc. Se incadreaza in clasa energetica B. Pret 85000euro. Apartament de… Citeşte mai mult »
 • Inchiriere, 580euro/luna, Vila noua, zona Breazu langa padure, semimobilata, toate utilitatile

  08 iunie 2021
  Agentia Imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere o vila noua, cu regim de inaltime parter si etaj, in zona Breazu, langa padure, intr-o zona nou construita. Locuinta are suprafata utila totala de 160mp utili, este construita impecabil, cu finisaje de calitate si se preda semobilata si semiutilata. Interiorul este amenajat de bun gust, detine centrala termica proprie, instalatie de aer conditionat, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet. Parterul este compus din: bucatarie separata spatioasa, terasa semiacoperita, camera de zi, baie, hol si debara. Etajul este tip mansarda si este compus din 3 dormitoare, 2… Citeşte mai mult »
 • Apartament 1 camera, mobilat si utilat, zona Oancea- LIDL

  07 iunie 2021
  Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre vanzare un apartament situat in zona Oancea- langa Spitalul Sfanta Maria. Zona este foarte cautata, in plina dezvoltare, cu acces direct catre toate punctele de interes din oras. Apartamentul este ideal pentru locuit sau ca investitie in vederea inchirierii, fiind aproape de zonele centrale. Este compus din 1 camera, cu bucatarie separata, baie cu cada, hol si balcon inchis. Apartamentul are o suprafata de 40mp si este situat la etajul 5 din 8 nivele. Interiorul este deosebit, impecabil, proaspat amenajat, dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC etc. Se… Citeşte mai mult »
 • Gara- Duvana, apartament 1 camera

  28 mai 2021
    Gara se numara printre principalele obiective ale orasului si este considerata o zona foarte flexibila, intrucat legaturile cu partile cele mai importante din municipiu se realizeaza foarte usor. Aceasta zona se invecineaza cu numeroase strazi adiacente, dar si repere importante ale orasului, printre care: Strada Arcu, B-dul Stefan Cel Mare, Piata Unirii, Rapa Galbena si este la doar cateva minute de B-dul Independentei, Fundatie, Biblioteca Centrala, Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea Al. I. Cuza etc. Gara- Duvana! Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune un apartament situat intr-o zona foarte cautata, aproape de Piata Unirii, Bulevardul Independentei,… Citeşte mai mult »
 • Exclusivitate, Bd Independentei langa UMF, 97500euro, apartament liber, 3 camere, 70mp, 2 bai

  24 mai 2021
  Ultracentral, exclusivitate, 97500euro! Apartamentul recomandat de agentia Central Casa din Iasi, amplasat in Bd. Independentei, langa UMF, pretabil atat pentru locuit cat si ca investitie in vederea inchirierii. Este compus din 3 camere, model decomandat, cu o compartimentare clasica: camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie separata, 2 bai, hol si balcon mare, are o suprafata totala de 70mp si este amplasat la etajul 7 din 8(fiind partial acoperit). Apartamentul se poate vinde semimobilat. Interiorul este dotat cu centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, este bine intretinut si se incadreaza in clasa energetica C. Blocul este constructie cadre 1985,… Citeşte mai mult »
 • 43500euro fix, bloc nou 2015 langa intersectia Bucsinescu, 2 camere open space, LA CHEIE!

  20 mai 2021
  EXCLUSIVITATE! Haideti la vizionare, cheia apartamentului este la noi. Oferta ideala persoanelor care doresc un apartament amplasat semicentral, la doar cateva minute de Tudor Vladimirescu-Iulius Mall, Complex Palas sau Centru Civic. Apartamentul se prezinta intr-o stare impecabila, mobilat si utilat complet si este la un pret fara concurenta, 43500euro. Este potrivit atat pentru investitie in vederea inchirierii, cat si pentru locuit.   DESCRIERE: Bloc cadre 2015-apartament liber, mobilat, utilat, amplasare semicentrala. Agentia Central Casa va propune un apartament amenajat la cheie, cu mutare imediata. Situat la cateva minute de intersectia Bucsinescu si aproape de Bdul Tudor Vladimirescu, Iulius Mall sau… Citeşte mai mult »
275 ştiri
Pagina: