Ştiri imobiliare

288 ştiri
Pagina:
 • Zona ultracentrala, Centru Civic - Palas Mall, apartament 3 camere, 2 bai, 3 balcoane, vedere superba, 126mp

  03 ianuarie 2022
  Ultracentral, langa Palas. Apartament LIBER, recomandat de agentia imobiliara Central Casa din Iasi amplasat in C.Civic, la bulevard, cu o vedere spectaculoasa asupra zonei. Apartamentul a fost recompartimentat si este compus din 3 camere decomandate, compartimentat astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai mari cu geam, 2 terase spatioase, hol si balcon mare. Este situat la etajul 5 avand o suprafata totala de 126mp; Interiorul este dotat cu aer conditionat, centrala termica, parchet, gresie, faianta, parchet. Blocul este constructie cadre 1984, scara intretinuta si linistita, dotata cu interfon. Apartamentul este situat intr-o zona foarte agreata, cu… Citeşte mai mult »
 • Zona Bucsinescu, apartament 3 camere, bloc 2014

  03 noiembrie 2021
  Apartament 3 camere, zona Centru- Bucsinescu! Amplasat intr-o zona foarte cautata, apartamentul recomandat de agentia Central Casa din Iasi este compus din 3 camere, situat intr-un bloc nou 2014. Apartamentul are urmatoarea compartimentare: living cu bucatarie open space, 2 dormitoare separate, baie cu geam si cada si hol. Este situat la etajul 1 din 3 nivele si are o suprafata de 55mp. Interiorul este impecabil, amenajat complet, dotat cu centrala termica, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet etc. Imobilul este situat intr-o zona foarte cautata, aproape de Iulius Mall, Palas Mall, Universitatea de Medicina si Farmacie, Targu Cucu, Centru Civic, Podul… Citeşte mai mult »
 • 45000euro, apartament liber, 2 camere, Copou Titu Maiorescu

  26 octombrie 2021
       Liber, pret 45000euro, apartament 2 camere, Copou Titu Maiorescu. Apartament propus de agentia Central Casa din Iasi, este amplasat langa liceul Negruzzi, o zona frumoasa, verde si linistita, ideala pentru locuit sau inchiriere. Apartamentul este compus din 2 camere, nedecomandat, bucatarie mare-spatioasa, hol, avand o suprafata de 47mp, si detine si o boxa in folosinta. Amplasat la demisol, intr-o cladire cu 3 etaje, blocul este constructie 1960, scara curata si dotata cu interfon; Interiorul necesita amenajari, are centrala termica proprie si geamuri termopan;   Agent responsabil oferta Laura DUMITRU 0724033538      http://centralcasa.ro/oferte/11073/apartament-de-vanzare-cu-2-camere-copou Citeşte mai mult »
 • 400euro/luna, apartament 3 camere, model decomandat, Bd Independentei UMF

  19 octombrie 2021
  Ultracentral, Agentia Central Casa din Iasi, va recomanda spre inchiriere, un apartament amplasat in zona Bd Independentii-Facultatea de Farmacie si Medicina. 400EURO/luna-Apartament cu o compartimentare complet decomandata, compus din 3 camere, bucatarie separata, baie cu cada, hol mare la intrare, debara, balcon mare tip cu vedere frumoasa asupra zonei, situat la etajul 6 din 8, avand o suprafata totala de 70mp; Spatiul interior este curat, uscat si bine intretinut: centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet; Blocul este constructie cadre, izolat, cu lift, scara bine intretinuta, prevazuta cu interfon; Oferta este ideala pentru studenti straini, familii  sau cupluri,care doresc sa beneficieze… Citeşte mai mult »
 • Apartament de LUX, 4 camere, Centru Civic- A. Panu

  20 septembrie 2021
  Amenajari de LUX! Situat in zona Centru Civic- Bulevardul Anastasie Panu, langa Palas Mall, agentia imobiliara Central Casa din Iasi va pune la dispozitie un apartament cu 4 camere. Imobilul este situat la cateva minute de Palas Mall, Bd. Independentei, Bd. Stefan cel Mare etc. -apartamentul este compus din 4 camere, decomandat, cu o compartimentare moderna: living, bucatarie open space, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane si hol. - este situat la etajul 3 din 6 nivele si are o suprafata de 100mp; -interiorul este amenajat exceptional, beneficiaza de toate imbunatatirile, dotat cu: centrala termica, gresie, faianta, parchet, termopan etc.… Citeşte mai mult »
 • Ideal locuit sau investitie! Copou Gaudeamus, apartament liber, 2 camere, mobilat si utilat complet, 70500euro

  17 septembrie 2021
      Vrei sa locuiesti sau sa investesti, in cea mai frumoasa si cautata zona a orasului? Iata propunerea mea COPOU, langa Gaudeamus si Super Copou, agentia imobiliara Central Casa, va recomanda spre cumparare, un apartament LIBER cu mutare imediata, situat intr-o zona frumoasa si verde, aproape de Parcul Copou, Camera de Comert, Facultatea Cuza, cu acces facil catre zona centrala. Compus din 2 camere, semidecomandate, compartimentat astfel: camera de zi, dormitor matrimonial, baie cu geam, bucatarie separata si hol spatios la intrare, este situat la etajul 6 din 8, avand o suprafata de 48mp; Se vinde mobilat si utilat… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere! Ultracentral, 380euro/luna, 2 camere, totul nou, impecabil, Bd Stefan cel Mare si Sfant

  13 septembrie 2021
    Prima inchiriere!!! 380euro/luna. Apartament amplasat intr-o zona ultracentrala, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cu o vedere superba catre Palatul Culturii. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre inchiriere un apartament liber, recent renovat si amenajat complet la cheie, situat pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde ale Iasului. Este oferta ideala pentru locuinta unei familii, a unui cuplu sau pentru o singura persoana, care doreste sa beneficieze de avantajele zonei. Apartamentul este compus din 2 camere, semidecomandate: camera de zi, dormitor, bucatarie separata, baie cu geam si cada si hol. Este situat la etajul 6 din… Citeşte mai mult »
 • Duplex zona Copou- Aleea Sadoveanu, predare la cheie

  06 septembrie 2021
  OCAZIE! DUPLEX amplasat in zona Copou- Aleea Sadoveanu, la intrarea in Breazu. Situat intr-o zona linistita, duplexul prezentat de catre agentia imobiliara Central Casa din Iasi, este oferta ideala pentru cei care apreciaza zona, care isi doresc liniste, dar acces imediat catre punctele de interes din oras. Constructia este finalizata in anul 2018 si beneficiaza de toate imbunatatirile, cu amenajari de calitate. Este alcatuit din parter si etaj, are o suprafata de 109mp utili plus 3 balcoane. Duplexul beneficiaza si de un teren de 200mp. Interiorul este amenajatcomplet si dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara termopan etc.… Citeşte mai mult »
 • 51500euro, apartament 2 camere open space, mobilat, utilat, predare la cheie, Centru-Bucsinescu

  03 septembrie 2021
    Central, langa intersectia Bucsinescu, apartament open space, mobilat si utilat complet, 51500euro! Agentia Central Casa va propune spre cumparare un apartament cu 2 camere, compus din camera cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si terasa cu o panorama spectaculoasa asupra zonei, amplasamentul acestuia ofera acces facil catre zona Tudor Vladimirescu, Iulius Mall, Palas, C.Civic sau facultatile din aceasta zona. Este situat la etajul 4 din 4, intr-un imobil nou, constructie cadre si are o suprafata totala de 43mp. Apartamentul se preda mobilat si utilat complet si are mai multe avantaje: locatie buna, imobil nou, compartimentare si pret, fiind oferta ideala… Citeşte mai mult »
 • Apartament partial mobilat, 3 camere, model spatios, garaj si boxa, Copou-Gradina Botanica

  01 septembrie 2021
    Cauti un apartament cu locatie buna, spatios si nemobilat? Iata oferta mea COPOU- zona verde, linistita, ferita de agitatia si poluarea bulevardelor. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre inchiriere, un apartament cu BOXA si GARAJ, cu mutare iemdiata, amplasat intr-o zona frumoasa, langa Gradina Botanica si Parcul Copou. Compus din 3 camere, decomandate, model foarte spatios, cu orientare dubla si compartimentare clasica, apartamentul prezentat are o suprafata de 80mp, este situat la etajul 2 si este compus din 3 camere separate spatioase, hol mare la intrare, baie cu geam si 2 balcoane generoase; Interiorul este curat, bine… Citeşte mai mult »
288 ştiri
Pagina: