Ştiri imobiliare

349 ştiri
Pagina:
 • Apartament liber, 185000euro, 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, Hala Centrala

  29 noiembrie 2023
  Zona frumoasa, linistita, ultracentrala! Apartament amplasat in zona Centru Civic, Hala Centrala- Aleea cu castani, in bloc tip vila, la cateva minute de Bd. Independentei-UMF, Targu Cucu, Palas Mall, Bd. Stefan cel Mare, Cuza Voda sau Pta Unirii. Apartament recomandat de agentia imobiliara Central Casa din Iasi, cu o amplasare ideala pentru o familie cu copii. Este compus din 3 camere, model decomandat, compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie separata,  2 balcoane, hol spatios; Apartamentul are o suprafata totala de 75mp si este situat la etajul 3 din 4; Interiorul este amenajat decent, dotat cu centrala termica proprie,… Citeşte mai mult »
 • Nicolina Tudor Neculai, casa P+1, 450mp teren

  06 noiembrie 2023
    Te-ai hotarat sa renunti la vecinii de la bloc si stii ca este momentul sa te muti la casa? Visezi sa-ti bei cafeaua pe tarasa la aer curat, sa faci la final de saptamana gratar cu prietenii in curte si sa adopti un catel sau o pisica? Agentia Central Casa iti propune spre cumparare o casa amplasata in zona de case, in oras si cu acces facil la transportul public spre toate zonele de interes ale orasului. Situata in zona Nicolina-Tudor Neculai, casa este constructie din lemn realizata in anul 2006, avand spatii utile 138mp, plus terasa si balcoane… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere! Apartament superb, 1 camera cu loc parcare, bloc nou, zona Lazar

  08 octombrie 2023
    Prima inchiriere, zona Sfantul Lazar-Palas. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda un apartament SUPERB, cu o camera, situat intr-o zona foarte cautata, la doar cateva minute de complexul comercial Palas, intersectia P.Ros, Tudor Vladimirescu-Iulius Mall, Centrul Civic. Apartamentul propus spre inchiriere este compus din 1 camera spatioasa, bucatarie separata, baie cu cabina de dus, hol mare si balcon. Este situat la etajul 3 al unei cladiri cu 11 nivele, avand o suprafata totala de 39mp; Spatiul interior este modern amenajat, mobilat la comanda si utilat de LUX, dotat cu centrala, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat; Blocul… Citeşte mai mult »
 • Bdul Independentei UMF, corp de casa, parter si etaj, 2 camere, baie si hol, 72000euro

  06 octombrie 2023
    ULTRACENTRAL- locatie de interes deosebit. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre cumparare un apartament amplasat intr-o zona frumoasa, in inima orasului, langa Facultatea de Medicina si Fermacie-Bd Independentei, aproape de Piata Unirii, Piata Independentei, Manastirea Golia, Centru Civic, Moldova Mall, Palas si Palatul Culturii. Apartamentul se afla amplasat intr-un corp de imobil vechi, renovat si supraetajat in 2010, compus din 2 camere, hol si baie si dispuse pe parter, etaj, cu o suprafata de 30mp. Detine si un pod pentru depozitare. Interiorul este bine intretinut, beneficiaza de panouri radiante cu termostat pentru caldura si aer conditionat. Actele… Citeşte mai mult »
 • 380euro/luna, apartament 3 camere, zona Alexandru Piata, mobilat si utilat

  23 mai 2023
    Amplasare deosebita – zona Alexandru, langa cea mai buna piata agroalimentara din oras, la 2 minute de Gara Mare si la 10 minute de Piata Unirii sau Bdul Stefan cel Mare Mitropolie, imobil amplasat la bulevard, langa mijloace de transport si cu acces facil catre orice zona din oras. 380euro/luna, apartament compus din 3 camere, model decomandat cu orientare dubla, bucatarie separata, baie, balcon hol mare la intrare cu 2 debarale, este situat la etajul 6, intr-un bloc turn cu lift, avand o suprafata totala de 72mp. Se inchiriaza mobilat si utilat, asa cum este prezentat in imagini. Detine… Citeşte mai mult »
 • Gara Arcu, la 2 minute de Pta Unirii, apartament 1 camera, 300euro/luna

  19 mai 2023
    Agentia Central Casa, va propune spre inchiriere un apartament liber cu predare imediata, situat in zona Centru-Arcu, la numai 2 minute de Piata Unirii, si cu acces facil catre Facultatea de Farmacie si Medicina sau Facultatea Cuza. Este compus din 1 camera, complet decomandata, baie cu cada si geam exterior, hol spatios, bucatarie separata, este amplasat la parter fara balcon si are o suprafata totala de 35mp; Interiorul este amenajat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie. Se preda mobilat complet si este ideal pentru o singura persoana sau un cuplu; Blocul este amplasat la strada, constructie 1985, se… Citeşte mai mult »
 • 430euro/luna, apartament nemobilat, 4 camere modificat in 3, 94mp, etaj 1, Gara Restaurant Blue Aqua

  18 mai 2023
    Apartament spatios, bine compartimentat cu predare imediata. Situat in zona Garii, langa Restaurantul Blue Acqua, apartamentul propus spre inchiriere de agentia imobiliara Central Casa din Iasi, este nemobilat si se preda exact asa cum este prezentat in imagini. Amplasamentul imobilului ofera acces facil catre toate zonele din oras. Este spatios, bine intretinut, amenajat decent si se preda dotat cu centrala termica proprie. Acesta este compus din 4 camere transformat in 3 camere astfel: living generos, compus din dormitor mic si camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, 3 balcoane, 2 debarale si un hol spatios la intrare, avand o… Citeşte mai mult »
 • Zona Tudor, ideal pentru locuinta personala sau investitie, apartament liber, intabulat, 1 camera, 37mp, etaj 2, Complex Conest Res

  15 mai 2023
  Complex de blocuri noi, amplasat in zona Tudor Vladimirescu! Agentia Central Casa Exclusiv din Iasi, prin colega noastra Laura Dumitru, va recomanda spre cumparare un apartament LIBER, ideal pentru locuit sau investitie in vederea inchirierii, situat intr-un ansamblu de blocuri noi, finalizat, in zona Tudor Vladimirescu- complex Conest Grand Residence. Amplasamentul este perfect pentru tineri sau cupluri care apreciaza aceasta zona, cladirile noi si apartamentele frumos amenajate, fiind situat aproape de Iulius Mall, Palas Mall, Podu Ros, Centru Civic, zona ultracentrala. Langa bloc gasim un complex mare de magazine ca Lidl, Kaufland, Pepco, Jysk, Altex, etc.            Apartamentul este liber,… Citeşte mai mult »
 • Apartament liber, 2 camere, Podul de Fier, 79500EURO

  05 mai 2023
    Podul de Fier- Profesor Paul. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare un apartament LIBER, amplasat intr-o zona frumoasa, cu spatii verzi si linistita, la cateva minute de intersectia Bucsinescu, Tudor Vladimirescu – Iulius Mall, Targu Cucu, Bd. Independentei-UMF, Centru Civic etc. Compus din 2 camere, model decomandate, spatiul interior are o compartimentare cu bucataria deschisa si balconul inclus, baie cu geam si cada, hol la intrare. Este situat la etajul 1 din 4, avand o suprafata totala de 46mp; Interiorul este dotat cu: gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica proprie si se vinde mobilat… Citeşte mai mult »
 • Gara Carrefour, apartament 2 camere, etaj 1, model spatios, 89000euro

  29 aprilie 2023
    RECOMANDARE!!! - Agentia Central Casa, prin colega noastra Laura Dumitru, va propune spre cumparare un apartament situat in zona Gara-Supermarket Carrefour, aproape de Gara Mare, Autogara, Mc Donalds, la cateva minute de zona centrala, cu acces facil catre Copou sau Pacurari. Apartamentul recomandat este compus din 2 camere, model decomandat, spatios, are o compartimentare clasica, fara modificari interioare, cu bucatarie separata, baie cu cada si geam, 2 spatii de depozitare, hol mare la intare si balcon, orientare dubla; Situat la etajul 1, amplasat pe mijlocul blocului, are o suprafata totala de 56mp, blocul este constructie 1983, scara curata prevazuta… Citeşte mai mult »
349 ştiri
Pagina: