Ştiri imobiliare

322 ştiri
Pagina:
 • Copou Universitate, apartament 2 camere, renovat si amenajat, 62500euro

  07 decembrie 2022
    Daca esti indragostit de Copou si vrei sa ai o locuinta aproape de Parc sau de Gradina Botanica, daca doresti sa te plimbi pe langa Teiul lui Eminescu si sa te bucuri de aer curat, agentia noastra iti recomanda aceasta oferta, fiind optiunea perfecta pentru investitie in vederea inchirierii sau pentru locuit. Apartament recent renovat si amenajat complet, amplasat in zona Copou- Titu Maiorescu, langa Muzeul Universitatii si la doar 2 minute de Universitatea Cuza, apartamentul propus de Agentia Central Casa, este compus din 2 camere, nedecomandate, format din camera de zi, dormitor, baie, bucatarie separata si hol la… Citeşte mai mult »
 • 450euro, apartament modern, 2 camere model spatios, zona Lazar Palas

  29 noiembrie 2022
  Apartament spatios, amplasat intr-un bloc nou, amenajat impecabil, 450euro/luna Centru-Sfantu Lazar-Palas. Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre inchiriere, un apartament amenajat modern, mobilat si utilat complet, amplasat intr-o zona cautata, atat de studenti, cat si de cupluri tinere, blocul fiind amplasat aproape de complexul urbanistic Palas, la cateva minute de Centrul Civic-Bd A.Panu, Bucsinescu-Tudor Vladimirescu sau Bd Independentei. Compus din 2 camere, model decomandat, cu un format deosebit de spatios, are 2 camere mari, hol spatios la intrare, bucataria este separata, balcon si baie. Este situat la etajul 4 din 6, avand o suprafata de 52mp si… Citeşte mai mult »
 • Ideal pentru locuit sau investitie. Apartament liber, 2 camere, mobilat si utilat la cheie, Gara Mare

  17 noiembrie 2022
    Pret fara concurenta! Apartament liber, ideal pentru cei care vin la studii in Iasi, pentru cupluri tinere la inceput de drum sau ca investitie in vederea inchirierii. Oferta cu imagini o gasiti accesand     http://centralcasa.ro/oferte/11426/apartament-de-vanzare-cu-2-camere-centru-gara   Apartament cu predare imediata, recent renovat, mobilat si utilat complet! Apartament liber, oferit spre vanzare in zona Garii, la strada, langa Gara Mare, Autogara si McDonalds, la doar cateve minute de zona centrala a orasului si cu acces direct catre toate zonele de interes din oras. Compus din 2 camere, model semidecomandat, cu o suprafata de 40mp, este compartimentat astfel: hol, bucatarie separata, camera… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere, zona Lazar Palas, bloc nou, apartament 1 camera

  16 noiembrie 2022
  Vrei sa locuiesti in inima orasului, in conditii moderne, de confort maxim? 350euro/luna, apartament nou, propus spre inchiriere,conditii impecabile de locuit. Agentia Central Casa din Iasi, prin colega noastra Laura Dumitru, va propune un apartament la prima inchiriere, amplasat aproape de zona ultracentrală a orașului Iași, ce ofera un confort maxim, avand toate punctele de interes in apropiere. În vecinătatea imobilului se află Palas Mall și Iulius Mall, Parcul Podul Roș, Sala Polivalenta, sunt saloane de înfrumusețare, clinici medicale, magazine, supermarket-uri, florării, restaurante, cafenele și pizzerii, sucursale bancare. Tot aici gasim gradinite, scoli gimnaziale si licee cu renume. Apartamentul recomandat… Citeşte mai mult »
 • 59500euro, Podul de Fier, apartament liber, 1 camera, model decomandat, etaj 2

  14 octombrie 2022
    Situat in apropierea zonei centrale, Podul de Fier, apartamentul prezentat de agentia Central Casa din Iasi, este compus din: o camera mare decomandata, bucatarie separata, baie cu cada, balcon inchis, hol la intrare, apartamentul avand o suprafata totala de 35 mp. Este situat la etajul 2 din 4, intr-un bloc constructie 1983, cu o scara curata, bine intretinuta, prevazuta cu interfon. Blocul este izolat complet exterior, este varuit si este amplasat pe o alee foarte frumoasa, linistita, cu multa verdeata, in planul 2 al zonei, ferit de zgomotul si poluarea strazilor principale. Interiorul detine centrala termica proprie, este mobilat… Citeşte mai mult »
 • Amenajari complete, apartament liber, 3 camere, Pacurari Rest Moara de Foc

  12 octombrie 2022
    Situat la intersectia Pacurari, Restaurant Moara de Foc - Lidl, cu acces facil catre Sc Petru Poni, zona Gara Autogara, facultatile din Copou, Bdul Independentei, sau zona centrala a orasului, apartamentul propus spre vanzare de Agentia Central Casa din Iasi, este optiunea ideala pentru locuinta familiala. Apartamentul este liber si a fost recent renovat complet, fiind amenajat total de la zero cu tamplarie interioara si exterioara, gresie, faianta, parchet, instalatie electrica si sanitara, spoturi tavan led. Finisajele interioare au fost alese de cea mai buna calitate. Este dotat cu centrala termica proprie. Acesta este compus din 3 camere, model… Citeşte mai mult »
 • Prima inchiriere, zona Palas, bloc nou, apartament 1 camera

  10 octombrie 2022
  Prima inchiriere, zona Palas, bloc nou, amenajari si conditii impecabile de locuit! Agentia Central Casa din Iasi, va recomanda spre inchiriere un apartament nou, compus din 1 camera si dependinte, fiind compartimentat astfel, camera mare cu acces la balcon, hol spatios la intrare, bucatarie separata si baie, avand o suprafata totala de 42mp. Este situat la etajul 2, dispune de orientare estica, fiind foarte luminos; Spatiul interior este amenajat cu: centrala termica proprie, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, finisaje de calitate si interioare moderne; Blocul este izolat termic, scara impecabila cu finisaje de exceptie, prevazuta cu lift si… Citeşte mai mult »
 • 320euro/luna, apartament modest, 2 camere, Bdul Independentei UMF

  21 septembrie 2022
      320euro/luna, Agentia Central Casa din Iasi prin colega noastra Laura Dumitru, va propune spre inchiriere un apartament in zona ultracentrala a orasului, Bd Independentei, langa Facultatea de Medicina si Fermacie, aproape de Manastirea Golia, Centru Istoric al orasului, Centru Civic, Moldova Mall, Palas si Palatul Culturii. Apartamentul propus este compus din 2 camere, model decomandat, bucatarie separata, 2 holuri si 2 balcoane, suprafata de 59mp, este situat la etajul 6 din 10 si dispune de o priveliste superba asupra zonei centrale; Interiorul este modest, se preda utilat si mobilat decent, fara centrala termica proprie; Blocul este constructie 1977,… Citeşte mai mult »
 • Locatie ultracentrala! C.Civic-Palas. Apartament 2 camere, amenajari si finisaje moderne, renovat la cheie, mutare imediata!

  15 septembrie 2022
  Vrei sa locuiesti langa Palas? Locatie ultracentrala, renovat complet, predare imediata! Centru Civic-Hala Centrala. Agentia Central Casa din Iasi, va propune spre cumparare un apartament LIBER, amplasat la bulevard, intr-o zona frumoasa, in inima orasului, langa Moldova Mall si Hala Centrala, Complexul Palas, Palatul Culturii, Bd Independentei, aproape de Manastirea Golia sau Centru Istoric al orasului. Compus din  2 camere, model semidecomandat cu o suprafata totala de 51mp, apartamentul propus spre vanzare este situat la etajul 8 din 10 intr-un bloc cu scara amenajata impecabil si dotata cu interfon. Interiorul are o compartimentare clasica a camerelor, bucatarie separata, 2 camere,… Citeşte mai mult »
 • Apartament 4 camere, 2 bai, 3 balcoane, zona Garii la bulevard

  10 septembrie 2022
    Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va propune spre cumparare un apartament situat in zona Garii, la bulevard, amplasat la cateva minute de Piata Unirii, Bd. Independentei, Fundatie, cu acces direct catre toate zonele de interes din oras. Compus din 4 camere, model spatios si complet decomandat, apartamentul propus de noi, are compartimentare standard, fara modificari interioare, este format din bucatarie separata, camera de zi, 3 dormitoare, 2 bai cu geam, 3 balcoane, debarale si hol mare la intrare. Este situat la etajul 3 din 8 nivele, dispune de orientare dubla si are o suprafata totala de 115mp. Interiorul… Citeşte mai mult »
322 ştiri
Pagina: