Ştiri imobiliare

178 ştiri
Pagina:
 • Apartamente 3 camere, Centru- Copou

  25 martie 2019
  Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va invita sa va bucurati de doua dintre cele mai cautate zone ale orasului: cea a Copoului si centrul Iasului. Copoul este o zona recunoscuta pentru frumusetile sale: copacii care incadreaza strazile, cladirile care te transpun intr-o alta epoca sau spiritul jovial care se regaseste oriunde datorita miilor de studenti. Astazi va prezentam cateva dintre ofertele noastre de apartamente de vanzare in aceste frumoase zone ale orasului. Primul apartament este situat intr-un bloc tip vila din zona Targu Cucu- langa Tribunalul nou. Apartamentul beneficiaza de GARAJ si BOXA in proprietate si este compus din… Citeşte mai mult »
 • Apartamente de inchiriat in zona centrala

  01 octombrie 2018
  Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda astazi o serie de apartamente de inchiriat, situate in cele mai bune zone ale orasului. Apartamentele sunt amplasate foarte aproape de centrul Iasului si cu acces direct catre universitatile din oras. O prima optiune valabila, este un apartament cu 2 camere, cu o localizare deosebita, in zona ultracentrala pe Bulevardul Indepedentei, langa Universitatea de Medicina si Farmacie. Apartamentul este compus din 2 camere, se preda mobilat si utilat, amenajat si este situat la etajul 4 din 8 nivele, cu vedere catre bulevard. http://centralcasa.ro/oferte/10061/apartament-de-inchiriat-cu-2-camere-centru-bd-independentei Pentru cei ce doresc sa locuiasca mai aproape de… Citeşte mai mult »
 • Oferte apartamente, blocuri noi, zone centrale si semicentrale!

  26 aprilie 2018
  Vrei sa te muti, iar apartamentele vechi, construite pe stilul comunist nu mai sunt pe placul tau? Daca studiem putin piata imobiliara din Iasi, este lesne de observat ca blocurile noi sunt in preferintele multor cumparatori. Acest lucru este foarte usor de inteles intrucat avantajele blocurilor noi sunt multiple. In primul rand, beneficiem de aspectul anului de constructie si de faptul ca suntem primii proprietari ai locuintei. In al doilea rand, ne bucuram de amenajarile la cheie ale apartamentului. Cu siguranta, acel sentiment de a te muta intr-o noua casa este imbatabil, cu atat mai mult cu cat totul este… Citeşte mai mult »
 • Apartamente situate in zona centrala-Mitropolie, bloc nou 2016

  14 decembrie 2016
    Apartamente situate in zona centrala-Mitropolie, bloc nou 2016       La nivelul Iasului, exista o serie de locatii exceptionale pentru apartamente. Imobilul prezentat astazi se bucura de o amplasare deosebita, fiind situat chiar in centru, locatie unde apartamentele sunt la mare cautare. Zona este foarte cautata de catre cei care isi permit si isi doresc sa locuiasca in centrul Iasului, dar si de catre cei care doresc sa faca investitii. Apartamentele sunt situate in zona centrala, in spatele Mitropoliei (zona de case) si se pliaza atat familiilor tinere, dar si celor trecuti de o anumita varsta intrucat exista… Citeşte mai mult »
 • Apartamente 2 camere, bloc nou, zona Oancea

  07 noiembrie 2016
    Apartamente 2 camere, bloc nou, zona Oancea     Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda astazi doua variante de apartamente cu 2 camere situate intr-un complex rezidential nou, in zona Oancea- aproape de complexul studentesc Tudor Vladimirescu. Zona este ideala intrucat aici va puteti bucura atat de liniste, fara ca zgomotul traficului/ aglomeratiei urbane sa va deranjeze, dar si de beneficiile aduse de faptul ca locuiti intr-un oras mare. Statiile de transport in comun se regasesc la doar cateva minute si imediat puteti ajunge catre cele mai centrale puncte ale orasului. Apartamentele sunt ideale pentru familii, dar… Citeşte mai mult »
 • Apartamente de lux, de inchiriat, zona Cuza Voda-UMF

  21 septembrie 2016
    Apartamente de lux, de inchiriat, zona Cuza Voda-UMF           Agentia imobiliara Central Casa va recomanda astazi doua apartamente spre inchiriere, situate in inima orasului, pe strada Cuza Voda. Cuza Voda este una dintre cele mai importante strazi ale Iasului. Aceasta este renumita pentru principalele sale atuuri: locatie, pozitonarea perfecta langa cele mai importante repere ale orasului: Palas Mall, UMF, Teatrul National, Mitroplie etc. Toate aceste lucruri fac ca apartamentele situate in aceasta zona sa fie printre cele mai cautate de catre studentii de la universitatile din Iasi. Din aceasta zona ajungem foarte rapid catre toate… Citeşte mai mult »
 • Apartament 1 camera, zona Gara-Billa

  03 august 2016
  Apartament 1 camera, zona Gara-Billa   Zona Garii a devenit foarte cautata de catre persoanele aflate in cautarea unui nou apartament. Imobilele situate aici sunt foarte aproape de centru, in general, decomandate si cu suprafete foarte generoase. De asemenea, blocurile construite aici in anii '80 sunt recunoscute pentru modul foarte bun in care au fost realizate. Apartamentul recomandat astazi de catre Agentia imobiliara Central Casa din Iasi la Gara Mare, astfel ca in doar cateva minute se ajunge in zona centrala- Piata Unirii-Bulevardul Independentei, Targu Cucu sau Copou. Zona este ideala atat pentru locuit cat si pentru o investitie. Aici… Citeşte mai mult »
 • Apartament 3 camere, zona Copou, la cheie

  01 iulie 2016
  Apartament 3 camere, zona Copou, la cheie     Agentia imobiliara Central Casa din Iasi, va recomanda spre cumparare un apartament LIBER, intr-o zona deosebit de frumoasa si verde, cu acces facil catre toate zonele de interes din Iasi. Compus din 3 camere, decomandate, este compartimentat astfel: dormitoare spatioase cu deschidere in balcon, living generos, bucatarie separata, baie mare cu geam, 2 balcoane mari, boxa in proprietate de 11mp, orientare dubla. Este situat la etajul 3 din 4. Suprafata totala este de 75mp. Interiorul este amenajat complet, cu gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica proprie. Blocul este contructie 1975,… Citeşte mai mult »
 • Apartament 2 camere, liber, cu predare la cheie, zona Centru-Podul de Fier

  29 iunie 2016
      Apartament 2 camere, liber, cu predare la cheie, zona Centru-Podul de Fier       Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va prezinta astazi zona Podu de Fier si va ofera un apartament foarte interesant de cumparat. Aceasta zona, desi face parte din marele cartier Tatarasi, este considerata atat de agentii comerciali cat si de cetateni, o zona centrala. Apartamentele situate aici au marele avantaj ca au fost construite in perioada 1978-1985 si sunt in imediata apropiere a celor mai importante puncte centrale de interes. Astfel, la doar cateva minute se afla Bulevardul Independentei, Targu Cucu, Piata Unirii,… Citeşte mai mult »
 • 200 euro! Apartament cu 1 camera de inchiriat, zona Bd. Stefan cel Mare-CUB

  04 mai 2016
    200 euro! Apartament cu 1 camera de inchiriat, zona Bd. Stefan cel Mare-CUB     In orasul Iasi exista o serie de locatii exceptionale pentru apartamente. Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant este una dintre cele mai importante zone ale orasului, fiind situat chiar in centru, locatie unde apartamentele sunt la mare cautare. Zona este foarte cautata de catre cei care doresc sa locuiasca fix in centrul Iasului, poate chiar si doar pe perioada studentiei. Bulevardul se pliaza perfect studentilor, intrucat intalnim aici cele mai importante centre comerciale la doar cateva minute: Palas Mall si Moldova Mall; centre culturale:… Citeşte mai mult »
178 ştiri
Pagina: