Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA9553
€ 190 000

Prezentare

Daca visul tau este sa locuiesti intr-un apartament desprins parca din filme, astazi ai ocazia. Iti punem la dispozitie o locuinta exceptionala, mobilata si utilata complet, care debordeaza eleganta, finete si bun gust pana la ultimele detalii.
Apartamentul se gaseste in zona Copou, intr-un complex de blocuri noi, 2015, cu o scara impecabila, distinsa, dar in acelasi timp moderna, dotata cu videointerfon si lifturi de ultima generatie.
In apartament totul este finalizat integral, ca noii proprietari sa se poata muta oricand. Vei beneficia de un dormitor cu pat matrimonial, living cu bucatarie open space, baie si terasa. Locuinta este amplasata la etajul 2 din 6 nivele si are o suprafata de 56mp. Utilitatile si amenajarile sunt complete, apartamentul beneficiind de centrala, tamplarie PVC, gresie, faianta, termopan etc.
Mobilierul este deosebit, de calitate si atrage prin unicitate si bun gust.
Apartamentul este ideal pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-o zona frumoasa si verde, intr-un bloc nou si care apreciaza calitatea, frumusetea si combinatia dintre confort si lux.
Pret 190.000euro negociabil

Detalii

Număr camere 2   Construit 2015
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 6   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 56   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj