Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA11499
€ 175 000

Prezentare

Apartament liber, 2 camere, 77mp, amenajat de LUX, bloc nou, bine construit. Amplasat in apropierea zonei centrale, Moara de Vant, agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare un apartament situat intr-o zona frumoasa, linistita cu acces imediat catre intersectia Podul de Fier, Bucsinescu, Bdul Independentei-Universitatea de Medicina si Farmacie, Tudor Vladimirescu sau Palas Mall.
Compus din 2 camere, model semidecomandat, apartamentul poate fi transformat si intr-un apartament decomandat, fiind compus din 2 camere, hol spatios la intrare, bucatarie separata si o un balcon mare tip terasa, in care poti sa-ti savurezi zilnic ceaiul cu placere. Este situat la etajul 4, cu o suprafata totala de 77 mp, beneficiind de o vedere absolut superba asupra orasului;
Interiorul este amenajat la cheie, cu finisaje moderne: centrala termica, gresie, faianta, tamplarie pvc. Se vinde mobilat si utilat, asa cum este prezentat in imagini.
Blocul este contructie cadre, solid, realizat exceptional, scara moderna si dotata cu interfon si lift. Se incadreaza in clasa energetica B;
Apartamentul este oferta ideala pentru familii tinere care apreciaza zona, suprafetele generoase si doresc sa beneficieze de o panorama frumoasa asupra orasului.
Pret 175.000euro

Detalii

Număr camere 2   Construit 2009
Etaj 4   Băi 1
Etaje clădire 7   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 77   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, gresie, gaz, faianţă, curent, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj