Apartament de închiriat cu 3 camere

Cod ofertă : IOA11459
€ 950

Prezentare

Vrei sa inchiriezi un apartament deosebit? Doresti sa savurezi cafea la inaltime si sa beneficiezi de una dintre cele mai frumoase privelisti din oras?
Agentia Imobiliara Central Casa Exclusiv din Iasi, va propune spre inchiriere, un apartament SUPERB, tip penthouse, ce dispune de o compartimentare ideala a spatiului de locuit si de o terasa generoasa, fiind amplasat semi-central, in complexul Newton Residence, din zona Oancea Tatarasi, in imediata apropiere a spitalului Sfanta Maria, beneficiind de o vedere panoramica asupra zonei.
Complexul va ofera conceptul de locuinta inteligenta.Smart home si va asigura siguranta, confort si posibilitatea de economisire. Imobilul este constructie pe cadre, dispune de scara moderna cu inter-fon si dispune de 2 lifturi moderne.
Apartamentul este compus din 3 camere, compartimentat astfel: camera de zi cu bucataria deschisa, 2 dormitoare separate, 2 bai, hol generos la intrare, terasa spatioasa si balcon, si are suprafata de 130.11mp (77.09mp utili + 2,71mp suprafata balconului + 50.31mp terasa). Este dublu orientat, ca-tre Sud si Est, a fost amenajat cu finisaje premium, beneficiaza de centrala termica proprie cu incal-zire prin pardoseala, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet.
Imobilul detine certificat de performanta energetica clasa B.
Pret apartament 950 euro/luna. Se cere o luna avans, 2 luni garantie, plus comisionul agentiei.
Apartamentul se preteaza pentru oameni de afaceri, cupluri/familii, persoane care doresc sa beneficieze de tot confortul acestui complex si acestui tip de apartament.
Pentru programare vizionare sau informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Laura Dumitru, la numarul de telefon 0724033538

Detalii

Număr camere 3   Construit 2018
Etaj 10   Băi 2
Etaje clădire 10   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 130   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj