Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA11093
€ 53 000

Prezentare

Ti-ai propus sa-ti gasesti apartamentul visat intr-un ansamblu de blocuri noi? Hai sa rezervam un apartament pentru tine si sa beneficiezi de avantajele preturilor promotionale stabilite de dezvoltator, acum, in faza de proiect.
Agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti propune un apartament nou, in faza de proiect, amplasat in zona Dacia, langa Piata, cu acces facil catre Canta si Pacurari. Proiectul se refera la construirea celui mai mare cartier rezidential, compus din 14 blocuri cu regim de inaltime P+10 si P+16 etaje si 2 lifturi moderne de ultima generatie.
Apartamentul este compus din 2 camere open space si dormitor separat, balcon, hol si baie, avand o suprafata totala de 42,41mp si este situat la etajul 3. Separat se poate achizitiona loc de parcare.
Compartimentarile interioare sunt din zidarie, cu izolatie fonica si termica, iar interiorul se preda dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat(optional), tamplarie PVC 5 camere, gresie, faianta, usi MDF, parchet, usa metalica.
Termenul de predare al apartamentului este decembrie 2023.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica A.
Pret la plata integrala 53000euro.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2023
Etaj 3   Băi 1
Etaje clădire 16   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 43   Acoperiş
Confort semidecomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj