Apartament de închiriat cu 3 camere, Centru-Bd Independentei

Cod ofertă : IOA11058
€ 480

Prezentare

Agentia Central Casa va pune propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, complet decomandate, 2 bai si balcon mare, amplasat in zona centrala- Bdul Independentii. Aceasta zona ofera acces facil la una dintre cele mai renumite facultati din oras, Facultatea de Medicina si Farmacie si se preteaza excelent pentru tinerii studenti care vor sa studieze la aceasta universitate.
In aceasta zona intalnim si o gama larga de farmacii, spitale, banci, pim-uri, magazine, terase, cofetarii cochete, asigurandu-va astfel orice necesitate si permite accesul cu usurinta la mijloacele de transport in comun spre orice zona a orasului.
Apartamentul pe care vi-l prezentam este situat la etajul 2 din 8, avand o compartimentare clasica si cu o suprafata utila de 70mp.
Spatiul interior a fost recent renovat complet, are centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie interioara schimbata si tamplarie exterioara din PVC.
Blocul este constructie cadre 1980, izolat exterior, scara bine intretinuta, prevazuta cu interfon si se incadreaza in clasa energetica B.
Oferta ideala pentru persoane care doresc sa beneficieze de avantajele zonei centrale, pentru familii sau pentru studenti care invata la UMF.
Pret: 480euro/luna. Pretul poate fi discutat in functie de perioada contractuala si plata in avans a chiriei

Detalii

Număr camere 3   Construit 1980
Etaj 2   Băi 2
Etaje clădire 8   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 70   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj