Apartament de vânzare cu 2 camere, Centru-Gara

Cod ofertă : VOA10961
€ 95 000

Prezentare

Locatie exceptionala! Apartament liber, amenajat complet la cheie, ideal locuit/investitie. Amplasat in zona centrala, apartamentul propus spre vanzare de agentia imobiliara Central Casa din Iasi este optiunea ideala pentru cei care apreciaza amenajarile de calitate, cladirile vechi cu aer boem si compartimentarile aerisite.
Apartamentul este compus din 2 camere, compartimentat in 3 camere, model cu 2 dormitoare, living la intrare, bucatarie semideschisa, baie mare cu geam, debara si boxa la subsolul blocului, orientare tripla.
Interiorul este amenajat la cheie si este dotat cu tamplarie termopan, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet.
Este situat la etajul 1 intr-o cladire cu 2 nivele, bloc constructie 1960 si are o suprafata utila de 50mp. Apartamentul se incadreaza in clasa energetica B.
Amplasamentul ofera acces direct catre toate zonele din oras. De asemenea, imobilul se afla in apropiere de Gara-Autogara, Bd Independentei-UMF, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Copou, Fundatie. Pret 95000euro

Detalii

Număr camere 2   Construit 1960
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 2   Balcoane
Suprafaţa (mp) 50   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii boxă, apometre, apa, parchet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj