Apartament de vânzare cu 3 camere, Centru-Podul de Fier

Cod ofertă : VOA10927
€ 96 000

Prezentare

Podul de Fier-intersectie! Apartament LIBER, compus din 3 camere, model spatios, recomandat de agentia imobiliara Central Casa din Iasi, amplasat semicentral, aproape de Bd. Independentei- UMF, Centru Civic, Iulius Mall.
Apartamentul este compus din 3 camere, model decomandat, compartimentat astfel: camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie separata, 2 bai, dintre care una cu cada, hol si balcon inchis. Este situat la etajul 2 din 4 nivele, avand o suprafata de 71mp;
Interiorul este renovat, dotat cu gresie, faianta, tamplarie PVC, centrala termica proprie, aer conditionat, parchet. Apartamentul este situat in bloc constructie cadre 1984, scara blocului este curata si dotata cu interfon;
Oferta este pretabila pentru locuit sau pentru investitie in vederea inchirierii, intrucat este situat in apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie sau a campusului studentesc din Tudor Vladimirescu.
Apartamentul este amplasat pe mijloc, fara pereti exteriori, in bloc izolat termic si se incadreaza in clasa energetica B.
Pret 96000euro usor negociabil.

Detalii

Număr camere 3   Construit 1984
Etaj 2   Băi 2
Etaje clădire 4   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 71   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj