Apartament de vânzare cu 2 camere, Tatarasi

Cod ofertă : VOA10915
€ 84 890

Prezentare

Iti doresti sa te muti? Vrei sa pleci dintr-o zona zgomotoasa si poluanta a orasului si sa gasesti totusi confort, liniste si aer curat, in apropiere? Hai, ca se poate! Recomandarea mea este urmatoarea: apartamente finalizate, care te conving prin compartimentari moderne, suprafete generoase, balcoane generoase care te imbie sa lucrezi de acasa, amplasate intr-un complex nou de blocuri.
Agentia imobiliara Central Casa din Iasi, prin colega noastra Laura Dumitru iti recomanda un apartament cu 2 camere, model open space care poate fi transformat, amplasat intr-o locatie deosebit de frumoasa, curata, verde, aerista si cu acces facil catre oras, zona Tatarasi- Moara de Vant.
Blocul si intregul complex se bucura de o arhitectura moderna, in care predomina confortul, calitatea si stilul, toate acestea fiind incluse intr-un peisaj natural de vis. Spatiile interioare sunt extrem de luminoase, dispun de suprafate generoase si va ofera compartimentari diferite.
Apartamentul este compus din: camera de zi cu o suprafata generoasa si acces la un balcon, hol la intrare, dormitor matrimonial, grup sanitar si bucatarie separata. Are o suprafata totala de 65,3 mp si este situat la parter inalt din 5 nivele.
Interiorul beneficiaza de amenajari totale de calitate superioara: termosistem de 10 cm, centrala de apartament, baie mobilata si dotata, gresie si faianta, usi de interior import, tamplaria PVC. Apartamentul se preda la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate si amenajari de top.
Apartamentul este situat in bloc nou, cadre finalizat 2021, iar scara este moderna si dotata cu interfon si lift de ultima generatie.
Proiectul dispune si de locuri de parcare care se pot achizitiona separat contracost.
Pret 84890 euro.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj PARTER   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 65   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii CATV, canalizare, apometre, apa, centrală, curent, faianţă, gaz, gresie, Internet, parchet, telefon      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj