Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10914
€ 105 000

Prezentare

Poate fi propunerea noastra, apartamentul la care visezi? Acum nu mai trebuie sa astepti! Complex de blocuri noi cu apartamente finalizate care te conving prin compartimentari moderne, suprafetele cele mai generoase si balcon mare care te imbie sa lucrezi de acasa.
Agentia imobiliara Central Casa din Iasi, prin colega noastra Laura Dumitru iti recomanda un apartament cu 2 camere, model clasic cu bucataria separata, camerele decomandate, baia cu geam si cada, hol spatios la intrare, amplasat intr-o locatie deosebit de frumoasa, curata, verde, aerista si cu acces facil catre oras, zona Tatarasi- Moara de Vant.
Blocul si intregul complex se bucura de o arhitectura moderna, in care predomina confortul, calitatea si stilul, toate acestea fiind incluse intr-un peisaj natural de vis. Spatiile interioare sunt extrem de luminoase, dispun de geamuri mari si suprafate generoase si va ofera compartimentari diferite.
Apartamentul este compus din: camera de zi cu o suprafata generoasa si acces la un balcon tip terasa, hol la intrare, dormitor matrimonial, grup sanitar cu geam si bucatarie. Are o suprafata totala de 75 mp si este situat la etajul 1 din 5 nivele.
Interiorul beneficiaza de amenajari totale de calitate superioara: termosistem de 10 cm, centrala de apartament, baie mobilata si dotata, gresie si faianta, usi de interior import, tamplaria PVC. Apartamentul se preda la cheie, cu finisaje de cea mai buna calitate si amenajari de top.
Apartamentul este situat in bloc nou, cadre finalizat 2021, iar scara este moderna si dotata cu interfon si lift de ultima generatie.
Proiectul dispune si de locuri de parcare care se pot achizitiona separat contracost.
Pret 105000 euro.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 75   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj