Apartament de vânzare cu o cameră, Tatarasi

Cod ofertă : VOA10879
€ 36 190

Prezentare

Preturi promotionale la achizitionarea apartamentului in faza de proiect!
Apartamente noi Tatarasi, zona Ciric-Venetia.
Va propunem un proiect rezidential situat zona de agrement CIRIC-Tatarasi din Iasi, zona in care te poţi bucura de avantajele unei locaţii retrase, aerisite, linistite si unice ca locatie, dar şi de un acces facil catre toate zonele de interes ale orasului.
Apartamentele recomandate de noi se afla in imobile bine construite, cu structura si diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari.
In aceasta faza a proiectului, aveti posibilitatea de a alege etajul, orientarea, finisajele interioare si pot fi reinterpretate anumite compartimentari interioare
Preturi incepand de la 1050euro/mp la plata cash, pentru primul bloc care va fi finalizat in primavara anului 2022 sau 890euro/mp pentru blocurile cu finalizare decembrie 2023.
Vino si alege din apartamentele cu 1,2 si 3 camere, apartamentul potrivit pentru tine!
36180EURO(pret valabil doar pentru plata cash, integrala)!!!Agentia imobiliara Central Casa din Iasi, va recomanda un apartament cu 1 camera, model open space, cu urmatoarea compartimentare camera de zi cu bucataria semideschisa cu acces catre balcon si baie. Este situat la etaj intermediar, avand o suprafata totala de 43,5mp, unde 37mp este suprafata utila plus 6,5mp balconul.
Interiorul se va preda amenajat complet, cu un design modern si finisaje de calitate, dotat cu: tamplarie exterioara din PVC, glafuri granit, centrala termica individuala, gresie, faianta, parchet, usi MDF etc.
Oferta este ideala pentru locuit, pentru tinerii care doresc sa beneficieze de avantajele unui bloc nou si de posibilitatea unor amenajari personalizate sau ca investitie in vederea inchirierii.
Separat, se poate achizitiona si loc de parcare suprateran sau acoperit.
Comision 0% la cumpararea/rezervarea unui apartament!!

Detalii

Număr camere 1   Construit 2023
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 9   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 43   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii apa, apometre, canalizare, CATV, centrală, curent, faianţă, gaz, gresie, Internet, parchet, telefon      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj