Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10877
€ 93 000

Prezentare

Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va pune la dispozitie o oferta exceptionala. Va prezentam un apartament amenajat si finisat intr-un mod deosebit, cu materiale de calitate si cu bun gust. Apartamentul este compus din 2 camere, decomandate, situat in zona Copou- Aleea Sadoveanu, o locatie foarte linistita, dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport, supermarketuri etc., amplasament ce ofera acces facil catre Parcul Copou, Universitatea Alexandru Ioan Cuza sau zonele ultracentrale.
Apartamentul este situat intr-un bloc nou, finalizat 2021. Se afla la etajul 2 din 10. Apartamentul are o suprafata de 64mp, iar compartimentarea este ideala, cu living, dormitor, bucatarie separata, baie, 2 balcoane si hol.
Interiorul se preda la cheie, este amenajat complet, prezinta conditii moderne de locuit, beneficiaza de centrala termica, termopan, gresie, faianta, parchet etc.
Apartamentul are mai multe avantaje: locatie deosebita, an constructie, suprafata, compartimentare, fiind oferta ideala pentru familisti sau ca investitie in vederea inchirierii.
Apartamentul este LIBER si se incadreaza in clasa energetica A.
Pret: 93.000euro

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 10   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 64   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Andrei GORGAN

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj