Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10858
€ 83 790

Prezentare

Vrei sa te muti in Copou? Nu astepta prea mult! Prinde preturi promotionale la plata cash, achita integral si beneficiaza de posibilitatea de a putea alege din modelele disponibile cel care te incanta pe tine cel mai mul!
Complex de blocuri noi, Copou - Aleea Sadoveanu.
 Agentia Central Casa din Iasi, prin consilierul nostru imobiliar Laura Dumitru va propune un proiect amplasat in prelungirea Bulevardului Copou, zona Aleea Sadoveanu, o zona aflata in plina schimbare, unde orice persoana interesata poate alege din cele 280 de apartamente cu 1 cameră, 560 de apartamente cu 2 camere și 280 de apartamente cu 3 camere, spatiul mult dorit. 
Locatia va dispune de o grădină interioară de 20.000 mp, amenajată special pentru noua comunitatea, cu alei, spații verzi, bănci, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, pistă pentru biciclete și pentru iubitorii de jogging.
Noii proprietari vor beneficia de grădiniță și școală, loc de joacă pentru copii, market, clinică medicală, bănci, centru de relaxare și înfrumusețare, restaurant, cafenea.
Proiectul imobiliar va include 1.120 de apartamente, 32.000 mp destinați pentru aproximativ 1.200 de locuri de parcare și 12.000 mp pentru spații comerciale.
Preturi pentru plata integrala 1250 Euro/mp util + 600 Euro/mp balcon.
Aceste preturi pot suferi modificari in functie de modalitatea de plata.

 Ansamblul va cuprinde 7 blocuri turn cu regim de inaltime P+10 etaje care vor fi construite respectand cele mai inalte standarde, pe cadre din beton, izolate exterior cu termosistem si tamplarie termopan de la producatori de renume, dotate cu cate 2 lifturi moderne pe fiecare scara. Finisajele interioare, vor fi alese de catre viitorii proprietari, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori, toate fiind de import, obiecte sanitare de la producatori de renume mondial, centrale termice si instalatii de aer conditionat de ultima generatie. Toate locuintele vor fi predate la cheie, cu toate finisajele si dotarile de top incluse in pretul apartamentului. Primul bloc va fi finalizat in 2021, utimul bloc din proiect are termen de finalizare 2025.

83790euro! (pret calculat pentru plata cash, in avans)
Apartament compus din 2 camere, foarte spatios, compus din hol, baie, dormitor si camera de zi cu bucataria deschisa si cu acces la balcon desfasurat pe toata lungimea apartamentului, avand o suprafata totala 79,2 mp din care 23,4 mp de balcon.
Aveti posibilitatea de a alege etajul, orientarea si tronsonul, in functie de disponibilitati.
Detalii suplimentare si vizionare 0724033538 Laura Dumitru

Detalii

Număr camere 2   Construit 2022
Etaj 7   Băi 1
Etaje clădire 10   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 79   Acoperiş
Confort   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj