Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10795
€ 42 156

Prezentare

Oferta limitata, pret promotional! Vino sa iti alegi apartamentul care te incanta cel mai mult la pretul de doar 945euro/mp.
Agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti propune un apartament nou, in faza de proiect, amplasat in zona Dacia, langa Piata, la doar cateva minute de Pacurari-Moara de Foc. Proiectul se refera la construirea celui mai mare cartier rezidential, compus din 14 blocuri cu regim de inaltime P+ 16 etaje si 2 lifturi moderne de ultima generatie.
Apartamentul este compus din 2 camere model cu bucataria deschisa, dormitor, balcon mare cu acces din ambele camere, hol si baie, avand o suprafata totala de 44,61mp si este situat la etajul 5. Separat se poate achizitiona loc de parcare.
Compartimentarile interioare sunt din zidarie, cu izolatie fonica si termica, iar interiorul se preda dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat(optional), tamplarie PVC 5 camere, gresie, faianta, usi MDF, parchet, usa metalica.
Termenul de predare al apartamentului este decembrie 2022.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica A.
PROMOTIONAL pret 42156euro.
Proiectul va ofera posibilitatea de a alege din cele 6 tipuri de apartamente, cu compartimentari si suprafete diferite cel care vi se potriveste cel mai mult. Suprafetele acestora incep de la 44,61mp si ajung pana la 67,45mp.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2022
Etaj 5   Băi 1
Etaje clădire 16   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 44   Acoperiş
Confort semidecomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj