Apartament de închiriat cu 2 camere

Cod ofertă : IOA10781
€ 350

Prezentare

Vrei sa fii primul chirias al unui apartament nou? Daca esti nevoit sa te muti in chirie si vrei sa gasesti oferta ideala pentru tine, Agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti face o propunere.
Apartament oferit la prima inchiriere, renovat complet, cu mobilier nou de calitate si in conditii exceptionale de locuit.
Amplasat la bulevard in zona Tatarasi, langa Ateneu sau Spitalul de Neurochirurgie, apartamentul se afla intr-o zona cu acces facil catre cele mai importante locatii din Iasi, avand mijloace de transport aproape, supermarketuri, magazine, piata de alimente sau farmacii. etc.
Este compus din 2 camere cu bucatarie mare separata, baie cu cada sau dus, camera de zi, dormitor, hol si balcon frantuzesc, fiind situat la etajul 1, cu o suprafata de 48mp;
Interiorul este amenajat impecabil cu finisaje moderne si de o calitate exceptionala, este dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, centrala termica proprie, aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet.
Blocul este constructie 2021, scara curata si dotata cu interfon, si se incadreaza in clasa energetica B.
Pret 350euro/ luna. Se doreste plata pe o luna avans si o luna garantie.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 48   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 48   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj