Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10774
€ 68 000

Prezentare

Esti gata sa te muti in casa noua? Agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti recomanda spre achizitionare un apartament situat in zona Tudor Vladimirescu, aproape de Iulius Mall, intru-un ansamblu de blocuri noi, cu acces securizat, intr-o zona ferita de zgomotul si poluarea orasului.
Este compus din 2 camere, compartimentat astfel: living cu bucatarie open space, dormitor separat, baie cu cada si balcon spatios.
Apartamentul este situat la etajul 6 si are o suprafata totala de 45mp.
Compartimentarile interioare sunt din zidarie, cu izolatie fonica si termica, iar interiorul se preda dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, tamplarie PVC 5, gresie, faianta, usi MDF, parchet, usa metalica etc.
Predarea apartamentului se face in august 2021, blocul este nou, constructie 2021, cu structura beton armat si cadre, cu un regim de inaltime P+11, iar scara blocului este amenajata modern, dotata cu 2 lifturi de ultima generatie.
Apartamentul este optiunea perfecta pentru locuinta, pentru studentii care invata la Universitatea Gh. Asachi, pentru cei care doresc sa fie aproape de campusul studentesc sau ca investitie in vederea inchirierii.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica A.
Pret: 68000euro fix.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj 6   Băi 1
Etaje clădire 11   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 45   Acoperiş
Confort semidecomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj