Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10773
€ 70 000

Prezentare

Te incanta ideea de a locui intru-un ansamblu de blocuri noi? Vrei sa ai vecini tineri si zambitori, sa miroase a curatenie pe casa scarii, sa beneficiezi de un acces securizat si sa fii aproape de zonele cele mai atractive ale orasului?
Agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti propune un apartament situat in zona Tudor Vladimirescu, aproape de Iulius Mall, compus din 2 camere: living, bucatarie separata, dormitor, baie, balcon si hol.
Apartamentul este situat la etajul 2 si are o suprafata totala de 48mp.
Compartimentarile interioare sunt din zidarie, cu izolatie fonica si termica, iar interiorul se preda dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, tamplarie PVC 5 camere, gresie, faianta, usi MDF, parchet, usa metalica etc.
Predarea apartamentului se face in 2-3 luni, blocul este nou constructie 2021, cu structura beton armat si cadre, cu un regim de inaltime P+11, iar scara blocului este amenajata modern, dotata cu 2 lifturi Schindler.
Apartamentul este optiunea perfecta pentru locuinta, pentru studentii care invata la Universitatea Gh. Asachi, pentru cei care doresc sa fie aproape de campusul studentesc sau ca investitie in vederea inchirierii.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica A.
Pret: 70.000euro.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2021
Etaj 2   Băi 1
Etaje clădire 11   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 48   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj