Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10733
€ 63 500

Prezentare

Liber, predare imediata, mobilat si utilat complet, la cheie! Amplasat in imediata vecinatate a zonei centrale, in zona Pacurari-Petru Poni, apartamentul recomandat de agentia imobiliara Central Casa din Iasi este compus din 2 camere, avand o suprafata totala de 47mp. Apartamentul este amplasat la demisol, intr-o cladire de 8 nivele, cu scara interioara cu trepte si contra-trepte din granit, balustrada inox si lifturi rapide si silentioase de ultima generatie.
Apartamentul este compus din living cu bucatarie open space, dormitor separat, baie, hol si logie.
Blocul este constructie pe cadre si caramida, finalizat in 2018. Finalizarea apartamentului cuprinde finisaje moderne, cu tamplarie exterioara PVC, profile Veka Softline 70mm, 7 camere, sticla Tripan, glafuri granit, usi MDF, centrala termica proprie, parchet, gresie, faianta import Italia etc.
Recomandam aceasta oferta pentru investitie in vederea inchirierii, pentru cuplurile tinere care vor sa stea intr-un complex modern aproape de zona centrala a orasului sau pentru cei ce studiaza la facultatile din Iasi, avand acces facil catre acestea.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica B.
Pret/plata cash 63500euro

Detalii

Număr camere 2   Construit 2018
Etaj PARTER   Băi 1
Etaje clădire 8   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 47   Acoperiş
Confort semidecomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj