Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10632
€ 113 500

Prezentare

Amenajari deosebite, locatie exceptionala! Daca vrei sa te muti direct intr-un apartament finisat, agentia imobiliara Central Casa din Iasi iti ofera varianta perfecta: un apartament cu 2 camere, situat intr-o locatie excelenta, in inima Copoului, la cateva minute de parc. De aici beneficiati de acces facil catre centrul orasului si va aflati in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentul este perfect atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie.
Este compus din 2 camere, decomandate, cu o compartimentare ideala: living, dormitor, bucatarie separata, baie cu geam, hol si balcon mare.
Apartamentul prezentat are o suprafata totala de 62.5mp, din care 11.5mp balcon si este situat la etajul 1 din 5.
Spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, interiorul se preda amenajat complet, cu finisaje deosebite, dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, termopan etc.
Blocul este nou, constructie 2020, iar scara este moderna, dotata cu interfon si lift. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor.
Apartamentul se incadreaza in clasa energetica B.
Separat, se poate achizitiona si loc de parcare.
Pret 113500euro.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2020
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 62   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj