Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10563
€ 59 103

Prezentare

Te-ai gandit sa cumperi un apartament intr-un imobil nou? Agentia imobiliara Central Casa din Iasi prin colega noastra Laura Dumitru, iti spune ca este posibil si iti facem o recomandare sa investesti intr-o zona cu aer curat, verde si aproape de zonele de interes din oras. Daca te grabesti, ai posibilitatea sa alegi etajul la care vei locui, orientarea, modelul, modalitatea de plata sau finisajele.
Imobilul recomandat in faza de proiect este situat in zona Tatarasi, aproape de parc, si de zona Tudor Vladimirescu- Iulius Mall, Podul de Fier, Centru etc.
Apartamentul propus este compus din 2 camere, cu bucatarie, living, dormitor, baie, hol si balcon si are o suprafata de 53.73mp.
Interiorul apartamentului va beneficia de cele mai complexe amenajari si dotari: centrala termica individuala, contoare de energie si gaz individuale, gresie si faianta, parchet, tamplarie exterioara din PVC, usi MDF cu toc reglabil etc.
Este situat la etajul 4 din 10 iar imobilul va fi o constructie pe cadre si compartimentari din caramida, cu predare in decembrie 2022, cu scara moderna, cu trepte si contratrepte din granit, cu balustrada din inox, interfon si 2 lifturi de ultima generatie.
Aceasta oferta se preteaza atat pentru locuit cat si ca investitie in vederea inchirierii.
Separat, se poate achizitiona loc de parcare subteran sau suprateran.
Pret la plata integrala cash: 1100euro/mp sau se poate achizitiona sub forma de avans 30% iar diferenta la predarea cheilor.

Detalii

Număr camere 2   Construit 2022
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 10   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 54   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj