Apartament de vânzare cu 3 camere

Cod ofertă : VOA10459
€ 152 700

Prezentare

Bloc nou, finalizat 2020, predare la cheie! Apartamentul prezentat nu este un simplu spatiu de locuit, ci un simbol al unui mod de viata select.
Daca ceea ce iti doresti este sa ai parte de liniste si relaxare, dupa o zi petrecuta in zgomotul orasului, atunci acesta este apartamentul ideal. Situat in zona Copou- Aleea Sadoveanu, agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda un apartament cu 3 camere. Imobilul beneficiaza de o locatie exceptionala pentru cei care doresc sa scape de traficul si agitatia orasului si reprezinta spatiul ideal de viata care iti determina statutul social si standardele la care aspiri.
Apartamentul propus este bine compartimentat, compus din 3 camere decomandate, cu living, 2 dormitoare, bucatarie separata, baie, hol, balcon care inconjoara apartamentul si terasa.
Are o suprafata utila de 78.03mp plus 27.28mp balcoane si este situat la etajul 5, in imobil cu parter inalt plus 5 nivele, cu spatii vitrate mari care oferă vederi spectaculoase ale zonei , iar interiorul este complet amenajat si dotat cu tamplarie PVC, gresie si faianta import, usi MDF, centrala pe condensatie, parchet import etc
Blocul este constructie noua 2020, finalizat, scara este moderna, cu trepte din granit si balustrada de inox, cu parcare subterana, si 2 lifturi de ultima generatie, cu design superior si silentioase.
Apartamentul este ideal pentru locuinta familiala, fiind bine compartimentat si amplasat intr-o locatie excelenta.
Se poate achizitiona si loc de parcare subteran si boxa.
Pret 152700 euro

Detalii

Număr camere 3   Construit 2020
Etaj 5   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 105   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii centrală, canalizare, apometre, apa, telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj