Apartament de vânzare cu 5 camere

Cod ofertă : VOA10458
€ 218 225

Prezentare

Priveliste minunata asupra zonei si a spatiilor verzi ce se gasesc în imediata vecinatate! Agentia imobiliara Central Casa din Iasi recomanda spre cumparare un Apartament destinat persoanelor care doresc o locuinta la un standard inalt din punct de vedere al arhitecturii si calitatii constructiei.
Apartamentul este compus din 5 camere decomandate, cu living si bucatarie open space, 4 dormitoare, 2 bai, hol, balcon si terasa care inconjoara apartamentul.
Are o suprafata totala de 150.50mp si este situat la etajul 5 din 5. Interiorul este complet amenajat si dotat cu tamplarie PVC, gresie si faianta import, usi MDF, centrala pe condensatie, parchet import etc.
Blocul este constructie noua, 2020, cu scara moderna, cu trepte din granit si balustrada de inox, cu parcare subterana, si 2 lifturi de ultima generatie, cu design superior si silentioase.
Separat, se poate achizitiona si loc de parcare si boxa.
Apartamentul se preda la cheie, beneficiaza de o compartimentare deosebita, iar caracteristicile arhitecturale clasice, realizate prin tehnologii moderne si amplasarea in mijlocul naturii oferă garantia de confort, liniste si armonie si catalogheaza apartamentul propus spre vanzare drept varianta ideala pentru familiile care isi dorescu un camin in zona.
Pret 218225 euro.

Detalii

Număr camere 5   Construit 2020
Etaj 5   Băi 2
Etaje clădire 5   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 150   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj