Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10454
€ 118 160

Prezentare

Situat in zona Copou- Aleea Sadoveanu, agentia imobiliara Central Casa din Iasi va recomanda un apartament cu 2 camere. Imobilul beneficiaza de o locatie exceptionala pentru cei care doresc sa scape de traficul si agitatia orasului si reprezinta spatiul ideal de viata care iti determina statutul social si standardele la care aspiri. Apartamentul prezentat nu este un simplu spatiu de locuit, ci un simbol al unui mod de viata select.
Daca ceea ce iti doresti este sa ai parte de liniste si relaxare dupa o zi petrecuta in zgomotul orasului, atunci acesta este apartamentul ideal.
Apartamentul propus este bine compartimentat, compus din 2 camere decomandate, cu living, dormitor, bucatarie separata, baie mare cu cada, hol balcon si terasa.
Are o suprafata utila de 61.22mp plus 20.27mp balcoane si este situat in bloc nou, cu predare la cheie. Este situat la etajul 5, in imobil cu parter inalt plus 5 nivele, cu spatii vitrate mari care ofera vederi spectaculoase ale zonei , iar interiorul este complet amenajat si dotat cu tamplarie PVC, gresie si faianta import, usi MDF, centrala pe condensatie, parchet import etc.
Blocul este constructie noua 2020, finalizat, scara este moderna, cu trepte din granit si balustrada de inox, cu parcare subterana, si 2 lifturi de ultima generatie, cu design superior si silentioase.
Apartamentul este ideal pentru locuinta familiala, fiind bine compartimentat si amplasat intr-o locatie excelenta. Se poate achizitiona, separat, loc de parcare si boxa.
Pret 118.160 euro

Detalii

Număr camere 2   Construit 2020
Etaj 5   Băi 1
Etaje clădire 5   Balcoane 2
Suprafaţa (mp) 82   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj