Apartament de vânzare cu 2 camere

Cod ofertă : VOA10195
€ 97 000

Prezentare

Agentia imobiliara Central Casa din Iasi va pune la dispozitie o oferta exceptionala. Va prezentam un apartament amenajat si finisat intr-un mod deosebit, cu materiale de calitate si cu bun gust. Apartamentul este compus din 2 camere, situat foarte aproape de Complexul urbanistic Palas Mall, amplasament ce ofera acces facil catre zona Tudor Vladimirescu- Iulius Mall si catre toate punctele de interes din oras.
Apartamentul este situat intr-un bloc nou, cadre si caramida, cu predare la finele anului 2020. Se afla la etajul 1 din 8, avand o suprafata totala de 58.79mp. Compartimentarea este moderna, cu dormitor matrimonial, bucatarie inclusa in living, baie si balcon.
Apartamentul are mai multe avantaje: locatie deosebita, an constructie, suprafata, compartimentare, fiind oferta ideala pentru o familie tanara sau ca investitie sau pentru tinerii care studiaza la facultatile sau liceele din oras.
Apartamentul are dotari de ultima generatie, care ofera confortul dorit si satisfac cele mai mari pretentii. Baile se predau cu obiecte sanitare premium. Amenajarile sunt la cheie: centrala termica moderna individuala prin condensare cu display digital, aer conditionat (la cerere), tamplarie PVC Salamander Tripan, profil 76, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn, gresie, faianta, parchet etc.
Separat, se poate achizitiona loc de parcare subteran sau suprateran.
Pret la plata integrala cash: 1650euro/mp

Detalii

Număr camere 2   Construit 2020
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 8   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 59   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Oferte similare

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj