Apartament de vânzare cu o cameră

Cod ofertă : VOA10194
€ 57 000

Prezentare

Situat intr-o zona semicentrala, in imediata apropiere a Complexului Urbanistic Palas Mall- intrarea Auchan, la cateva minute de Complex Tudor Vladimirescu- Iulius Mall, apartamentul propus spre vanzare de catre Agentia imobiliara Central Casa din Iasi este gata sa incurajeze un stil de viata definit de calitate, utilitate si confort.
Apartamentul este compus din 1 camera, cu o compartimentare moderna, cu living si bucatarie open space, baie, hol si balcon.
Apartamentul se bucura de dotari moderne, care ofera confortul dorit si satisfac cele mai inalte exigente. Finisajele deosebesc locuinta, oferindu-i confort, eleganta si stil. Amenajarile sunt la cheie: centrala termica moderna individuala prin condensare cu display digital, aer conditionat (la cerere), tamplarie PVC Salamander Tripan, profil 76, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn, gresie, faianta, parchet etc. Baile se predau cu obiecte sanitare premium.
Separat, se poate achizitiona loc de parcare subteran sau suprateran.
Apartamentul este amplasat la etajul 1 din 8 nivele, in bloc nou cadre+ caramida cu predare la sfarsitul anului 2020. Are o suprafata totala de 35 mp.
Pret la plata integrala cash: 1650euro/mp

Detalii

Număr camere 1   Construit 2020
Etaj 1   Băi 1
Etaje clădire 8   Balcoane 1
Suprafaţa (mp) 35   Acoperiş
Confort decomandat   Tip imobil Bloc
Alte detalii telefon, parchet, Internet, gresie, gaz, faianţă, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apa      

Contactează agentul: Laura DUMITRU

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj