Casă de vânzare, 461 mp, Centru

Cod ofertă : VOC10191
€ 500 000

Prezentare

Agentia Central Casa din Iasi va recomanda spre cumparare o casa cu o locatie exceptionala, aproape de toate punctele de interes din oras si cu acces facil catre toate zonele de interes din Iasi, situat in zona Centru – Primarie.
- casa este alcatuita din demisol, parter, etaj si mansarda. Demisolul este compartimentat in: 3 camere, baie, 3 boxe, magazie si hol. Parter: camera de zi, living bucatarie, dormitor, 2 bai si holuri. Etaj: 4 camere, bucatarie, 2 bai si holuri. Casa beneficiaza si de o terasa de 10mp. Mansarda este construita/ amenajata in anul 2000, odata cu renovarea constructiei.
Casa are o suprafata totala de 461mp.
-interiorul este amenajat complet, dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, 2 centrale termice, una la parter si una la etaj, 2 aparate de aer conditionat, unul la parter si unul la etaj. Instalatiile electrice si sanitare sunt schimbate, etc.
- casa este constructie 1950, renovata in 2000.
Casa are in proprietate si un teren de 340mp.
Beneficiaza de un garaj construit din panouri PAL pentru un autoturism. Curtea este imprejmuita de gard metalic din teava pe soclu din beton.
Casa se elibereaza in 60 zile.

Pret 500.000euro negociabil.

Detalii

Număr camere 10   Construit 1950
Etaje 1   Băi 4
Suprafaţa totală (mp) 340   Balcoane
Suprafaţa utilă (mp) 461   Acoperiş
Tip imobil Casă      
Alte detalii telefon, parchet, internet, gresie, gaz, garaj, finalizată, faianta, curent, centrală, CATV, canalizare, apometre, apă      

Contactează agentul: Andrei GORGAN

Cere detalii suplimentare prin email

 
Nume* Email
Telefon* Cod ofertă
Mesaj